19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım dualarla başladı!

Siyaset 22.09.2020 - 17:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım dualarla başladı!

AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım mazbata töreni sonrası Dilovası İlçe Başkanlığı binasının önünde kurban ve dua ile göreve başladı. AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım seçimden sonraki ilk toplantı öncesi kurban kestirdi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve partililerin katılımı ile gerçekleşen kurban kesim töreni sonrası açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım “Değerli hizmetlerinden dolayı eski ekibe teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik beraberlik içinde bundan sonraki çalışmalarımızla tekrar ortalamanın üzerinde bir oy alacağız. Ben bu teşkilata inanıyorum Dilovası’nı daha iyi yaşanacak bir yer olması için elimizden geleni yapacağız. İlçemize en büyük desteği teşkilat olarak biz vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

AK Parti 5. Olağan Kongresi’nde Dilovası İlçe Başkanı seçilen İlhan Yıldırım mazbata töreni sonrası Dilovası İlçe Başkanlığı binasının önünde kurban ve dua ile göreve başladı.

AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım seçimden sonraki ilk toplantı öncesi kurban kestirdi. Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve partililerin katılımı ile gerçekleşen kurban kesim töreni sonrası açıklama yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı İlhan Yıldırım “Değerli hizmetlerinden dolayı eski ekibe teşekkür ediyoruz. İnşallah birlik beraberlik içinde bundan sonraki çalışmalarımızla tekrar ortalamanın üzerinde bir oy alacağız. Ben bu teşkilata inanıyorum Dilovası’nı daha iyi yaşanacak bir yer olması için elimizden geleni yapacağız. İlçemize en büyük desteği teşkilat olarak biz vereceğiz” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.