Yıldırım, Gönül ve Karaosmanoğlu'na gitti!

Kocaeli 12.01.2020 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, Gönül ve Karaosmanoğlu'na gitti!

Eski Başbakan Binali Yıldırım önce Sibel Gönül'ü iş yerinde daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Yuvacık’taki evinde ziyaret etti. Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Binali Yıldırım AK Parti'li gençlerin hazırladığı programın onur konuğu olarak ilimize geldi. İlk olarak AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül'ün iş yerine gitti. Gönül’ün ardından Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Yuvacık’taki evinde ziyaret etti. Binali Yıldırım’ın İbrahim Karaosmanoğlu’nu evinde ziyaret etmesi haberini büyük oğlu Tahsin Karaosmanoğlu, kendi sosyal medya hesabından “Gecenin hatırası” olarak takipçileriyle paylaştı. Tahsin Karaosmanoğlu sosyal medya hesabından Binali Yıldırım’ın ziyaretini şu ifadelerle paylaştı; “Hanemizi ziyaret eden, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve yeğenlerimiz ile gecenin hatırası olsun”

Eski Başbakan Binali Yıldırım önce Sibel Gönül'ü iş yerinde daha sonra da Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Yuvacık’taki evinde ziyaret etti.

Eski Başbakan ve AK Parti İzmir Milletvekili ve Binali Yıldırım AK Parti'li gençlerin hazırladığı programın onur konuğu olarak ilimize geldi. İlk olarak AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül'ün iş yerine gitti. Gönül’ün ardından Yıldırım, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Yuvacık’taki evinde ziyaret etti. Binali Yıldırım’ın İbrahim Karaosmanoğlu’nu evinde ziyaret etmesi haberini büyük oğlu Tahsin Karaosmanoğlu, kendi sosyal medya hesabından “Gecenin hatırası” olarak takipçileriyle paylaştı. Tahsin Karaosmanoğlu sosyal medya hesabından Binali Yıldırım’ın ziyaretini şu ifadelerle paylaştı; “Hanemizi ziyaret eden, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve yeğenlerimiz ile gecenin hatırası olsun”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.