Yıldırım Hemşireleri unutmadı

Gebze 12.05.2020 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım Hemşireleri unutmadı

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Yıldırım mesajında, “Yaşamımızın en kıymetli hazinesi sağlık; sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biri de şüphesiz ki hemşirelerdir. Kutsal olan insan hayatına yönelik bugüne dek verdikleri kıymetli hizmetlerin yanı sıra, özellikle son zamanlarda hem bizim hem de tüm dünyanın etkilendiği salgın hastalık sürecinde yüklendikleri ağır sorumluluğu özveriyle taşıyan, bin bir emekle ve gayretle görevlerini yerine getiren değerli hemşirelerimize şükranlarımı sunuyor; 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutluyorum” dedi.

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Yıldırım mesajında, “Yaşamımızın en kıymetli hazinesi sağlık; sağlık hizmetlerinin en önemli unsurlarından biri de şüphesiz ki hemşirelerdir. Kutsal olan insan hayatına yönelik bugüne dek verdikleri kıymetli hizmetlerin yanı sıra, özellikle son zamanlarda hem bizim hem de tüm dünyanın etkilendiği salgın hastalık sürecinde yüklendikleri ağır sorumluluğu özveriyle taşıyan, bin bir emekle ve gayretle görevlerini yerine getiren değerli hemşirelerimize şükranlarımı sunuyor; 12 Mayıs Hemşireler Gününü kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.