Yıldırım için her gün 100 kilometre!

Siyaset 13.06.2019 - 15:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldırım için her gün 100 kilometre!

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için aracını Türk bayrağı ve Yıldırım’ın fotoğraflarıyla kaplayan Özavcı, her gün Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyor. Geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla aracını Erdoğan’ın fotoğraflarıyla kaplayarak Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, bu kez de Binali Yıldırım için yollara düştü. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için aracını Türk bayrağı ve Yıldırım’ın fotoğraflarıyla kaplayan Özavcı, her gün Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyor. Özavcı, gittiği noktalarda Yıldırım için vatandaşlardan oy istiyor. Her gün yaklaşık 100 kilometreyi Binali Yıldırım’a destek vermek için aşan Özavcı, 23 Haziran seçimlerine kadar İstanbul'u karış karış gezeceğini dile getirdi. KARIŞ KARIŞ GEZİYORUM” Aracını Binali Yıldırım'ın fotoğraflarıyla kaplayan ve her gün Kocaeli’nden İstanbul’a giderek vatandaşlardan Yıldırım için oy toplayan Özavcı, “2010 yılında DSP’nin genel başkan adayı Erol Özavcı olarak aslen Vanlıyım ve Kürdüm, bugün İBB başkan adayımız Binali Yıldırım’a destek vermek için İstanbul’u karış karış geziyorum. Daha önce 5 defa da Cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye turu yaptım. Seçime kadar İstanbul’u komple gezeceğim. Her gün Binali Yıldırım’a oy toplamak için Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyorum. İnsanlarla konuşup, sohbet edip fikirlerini alıyorum” dedi.

Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için aracını Türk bayrağı ve Yıldırım’ın fotoğraflarıyla kaplayan Özavcı, her gün Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyor. Geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermek amacıyla aracını Erdoğan’ın fotoğraflarıyla kaplayarak Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, bu kez de Binali Yıldırım için yollara düştü. Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek vermek için aracını Türk bayrağı ve Yıldırım’ın fotoğraflarıyla kaplayan Özavcı, her gün Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyor. Özavcı, gittiği noktalarda Yıldırım için vatandaşlardan oy istiyor. Her gün yaklaşık 100 kilometreyi Binali Yıldırım’a destek vermek için aşan Özavcı, 23 Haziran seçimlerine kadar İstanbul'u karış karış gezeceğini dile getirdi.

KARIŞ KARIŞ GEZİYORUM”

Aracını Binali Yıldırım'ın fotoğraflarıyla kaplayan ve her gün Kocaeli’nden İstanbul’a giderek vatandaşlardan Yıldırım için oy toplayan Özavcı, “2010 yılında DSP’nin genel başkan adayı Erol Özavcı olarak aslen Vanlıyım ve Kürdüm, bugün İBB başkan adayımız Binali Yıldırım’a destek vermek için İstanbul’u karış karış geziyorum. Daha önce 5 defa da Cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye turu yaptım. Seçime kadar İstanbul’u komple gezeceğim. Her gün Binali Yıldırım’a oy toplamak için Kocaeli’nden İstanbul’a gidiyorum. İnsanlarla konuşup, sohbet edip fikirlerini alıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.