19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yıldırım'ın Gündeminde Gebze Var!

Spor 13.04.2018 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yıldırım'ın Gündeminde Gebze Var!

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Aziz Yıldırım, Gebze’de yapılması planlanan tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu. Maltepe'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Aziz Yıldırım, "Altyapıya önem vereceğiz. Türkiye çapında araştırma yaptırdım. Fenerbahçelilere sorulan soruların cevaplarında, 25,4 ile en çok ön plana çıkan konu altyapı idi." dedi. Yıldırım, Gebze'de yeni bir tesise başlayacaklarını söylerken "Altyapı ile ilgili saha yapımlarına bu ay Gebze'de başlıyoruz. Avrupa'nın çok önemli bir ismiyle anlaştık, altyapıyı ona ve ekibine emanet edeceğiz. Bu salt bir altyapı projesi değil, futbolda kalkınma projesidir ve tüm ülkeye örnek olacaktır." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'de yaklaşan seçim öncesi çalışmalarını sürdüren Aziz Yıldırım, Gebze’de yapılması
planlanan tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu. Maltepe'de düzenlenen bir etkinlikte konuşan Aziz
Yıldırım, "Altyapıya önem vereceğiz. Türkiye çapında araştırma yaptırdım. Fenerbahçelilere sorulan
soruların cevaplarında, 25,4 ile en çok ön plana çıkan konu altyapı idi." dedi. Yıldırım, Gebze'de yeni bir tesise başlayacaklarını söylerken "Altyapı ile ilgili saha yapımlarına bu ay Gebze'de başlıyoruz. Avrupa'nın çok önemli bir ismiyle anlaştık, altyapıyı ona ve ekibine emanet edeceğiz. Bu salt bir altyapı projesi değil, futbolda kalkınma projesidir ve tüm ülkeye örnek olacaktır." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.