Yıldırım, şakşakçıları tespit etti!

Dilovası 27.04.2020 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım, şakşakçıları tespit etti!

Dilovası’nın tanınan isimlerinden iş insanı Enver Yıldırım, isim vermeden Dilovası’nda 57 şakşakçının olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Enver Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her dönemin şakşakçıları Dilovası’nda tek tek tespit edilmiş 57 şakşakçı var! Fırıncıdan, belediye personeline. Müteahhidinden, nalburuna, spor camiasına ve yöneticilerine.. Hatta STK temsilcilerine kadar. Sayısı 57 olan her dönemin ahde vefa bilmeyen bu arsızların, hareket ve eylemleri hiç değişmiyor. AK Parti Belediye Başkanlığı döneminde, başkanlar değişti ama bu şakşakçıların filmlerdeki rolü hep aynı kaldı. ŞAKŞAKÇILAR HEP VAR Şimdi bu arsızların yüzüne vurmak gerekirse… 57 şakşakçının 57’si de takvimler 2009’u gösterdiği zamanlar Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı, 2014’ü gösterdiğinde Ali Toltar’ı öve öve bitiremiyordu. 2019’lu Hamza Şayir döneminde de aynı filmi bizlere izletiyorlar.. Aynı şakşakçılar Şayir’i, paylaşıyorlar, beğeniyorlar ve öve öve bitiremiyorlar.. Üstün yalakalıklarını sergilemekten kaçınmayan bu kişiler, koltuğu bırakan isimler hakkında tek iyi bir söz ya da beğenilerini görmekte mümkün değil. Çünkü bu 57’li, imza yetkisi olmayan kişilere karşı ‘’ahde vefa beslemiyor’’. Şimdi arsızlara sesleniyorum! Arada birde olsa, eski başkanları övün ve beğenerek paylaşın. Sistemin, rantın adamı olduklarınızı. Çeşmelerin başında olduğunuzu ve kimseye fırsat vermediğinizi bu kadar ifşa etmeyin! Saygılarımla.”

Dilovası’nın tanınan isimlerinden iş insanı Enver Yıldırım, isim vermeden Dilovası’nda 57 şakşakçının olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Enver Yıldırım, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her dönemin şakşakçıları Dilovası’nda tek tek tespit edilmiş 57 şakşakçı var! Fırıncıdan, belediye personeline. Müteahhidinden, nalburuna, spor camiasına ve yöneticilerine.. Hatta STK temsilcilerine kadar. Sayısı 57 olan her dönemin ahde vefa bilmeyen bu arsızların, hareket ve eylemleri hiç değişmiyor. AK Parti Belediye Başkanlığı döneminde, başkanlar değişti ama bu şakşakçıların filmlerdeki rolü hep aynı kaldı.

ŞAKŞAKÇILAR HEP VAR

Şimdi bu arsızların yüzüne vurmak gerekirse… 57 şakşakçının 57’si de takvimler 2009’u gösterdiği zamanlar Belediye Başkanı Cemil Yaman’ı, 2014’ü gösterdiğinde Ali Toltar’ı öve öve bitiremiyordu. 2019’lu Hamza Şayir döneminde de aynı filmi bizlere izletiyorlar.. Aynı şakşakçılar Şayir’i, paylaşıyorlar, beğeniyorlar ve öve öve bitiremiyorlar.. Üstün yalakalıklarını sergilemekten kaçınmayan bu kişiler, koltuğu bırakan isimler hakkında tek iyi bir söz ya da beğenilerini görmekte mümkün değil. Çünkü bu 57’li, imza yetkisi olmayan kişilere karşı ‘’ahde vefa beslemiyor’’. Şimdi arsızlara sesleniyorum! Arada birde olsa, eski başkanları övün ve beğenerek paylaşın. Sistemin, rantın adamı olduklarınızı. Çeşmelerin başında olduğunuzu ve kimseye fırsat vermediğinizi bu kadar ifşa etmeyin! Saygılarımla.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.