Yıldırım sordu, Çiftçi müjde verdi

Çayırova 16.04.2020 - 20:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım sordu, Çiftçi müjde verdi

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, telekonferans yoluyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle tüm kurumların iyi bir sınav vererek bazı uygulamalar yaptığını, vatandaşların da bu kurallara uyması gerektiğini kaydetti. EKİPLERİMİZ HER AN ÇALIŞIYOR Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi salgın nedeniyle basın mensuplarıyla internet üzerinden toplantı yaptı. Başkan Çiftçi, korona virüs salgını nedeniyle yapılanları anlatırken Çayırova Belediyesi olarak iyi bir sınav verdiklerini, çalışmaların devam edeceğini, ekiplerle beraber dezenfekte çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Vatandaşlara da görevler düştüğünü kaydeden Çiftçi, “Vatandaşlarımız salgın nedeniyle tüm kurallara uymalı” dedi. YILDIRIM’DAN HASTANE SORUSU Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın kendisine yönelttiği “Çayırova’da neden devlet hastanesi yok? 135 bin nüfusu olan bir yerden bahsediyoruz?” sorusu üzerine Başkan Çiftçi, “200 yataklı bir hastane yapımı en kısa zamanda başlıyor. Bunun müjdesini vereyim. İhale aşamasına gelmiştik ki salgın ortaya çıktı. Salgın sonrasında bu anlamda ciddi çalışmalar olacak. Hastane konusunda sorun ortadan kalkacak, bunu duyurayım” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, telekonferans yoluyla basın mensuplarıyla bir araya geldi. Başkan Çiftçi, koronavirüs salgını nedeniyle tüm kurumların iyi bir sınav vererek bazı uygulamalar yaptığını, vatandaşların da bu kurallara uyması gerektiğini kaydetti.

EKİPLERİMİZ HER AN ÇALIŞIYOR

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi salgın nedeniyle basın mensuplarıyla internet üzerinden toplantı yaptı. Başkan Çiftçi, korona virüs salgını nedeniyle yapılanları anlatırken Çayırova Belediyesi olarak iyi bir sınav verdiklerini, çalışmaların devam edeceğini, ekiplerle beraber dezenfekte çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı. Vatandaşlara da görevler düştüğünü kaydeden Çiftçi, “Vatandaşlarımız salgın nedeniyle tüm kurallara uymalı” dedi.

YILDIRIM’DAN HASTANE SORUSU

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ın kendisine yönelttiği “Çayırova’da neden devlet hastanesi yok? 135 bin nüfusu olan bir yerden bahsediyoruz?” sorusu üzerine Başkan Çiftçi, “200 yataklı bir hastane yapımı en kısa zamanda başlıyor. Bunun müjdesini vereyim. İhale aşamasına gelmiştik ki salgın ortaya çıktı. Salgın sonrasında bu anlamda ciddi çalışmalar olacak. Hastane konusunda sorun ortadan kalkacak, bunu duyurayım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.