Yıldırım sordu, Çiftçi yanıtladı

Çayırova 25.06.2020 - 12:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldırım sordu, Çiftçi yanıtladı

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçinin sabah gerçekleştirdiği basın toplantısına Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da katıldı. Toplantı öncesinde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile sohbet eden Başkan Yıldırım, Başkan Çiftçinin toplantısını da takip etti. Basın mensuplarının Çiftçiye soru sorduğu bölümde Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçiye Çayırova Devlet Hastanesinin son durumunu ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin şu anki ki mevcut halini sordu. YILDIRIMDAN ÖNEMLİ İKİ SORU Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımın sorduğu sorulara teşekkür ederek açık yüreklilikle yanıt veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Hastanemiz için çalışmalarımız sürüyor. Yer tahsisi yapıldı. Sağlık Bakanlığı ile istişare halindeyiz. Gönül en kısa zamanda bitmesinden yana ancak takdir edersiniz ki net tarih veremiyorum” derken Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin aktif olduğunu pek çok etkinlik yapıldığını ancak kültür merkezinin altındaki dükkanların boş kalmasından ötürü negatif bir izlenim oluşabileceğini söyledi.

Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçinin sabah gerçekleştirdiği basın toplantısına Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım da katıldı. Toplantı öncesinde Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Yaşar Çakmak ile sohbet eden Başkan Yıldırım, Başkan Çiftçinin toplantısını da takip etti. Basın mensuplarının Çiftçiye soru sorduğu bölümde Yıldırım, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçiye Çayırova Devlet Hastanesinin son durumunu ve Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin şu anki ki mevcut halini sordu.

YILDIRIMDAN ÖNEMLİ İKİ SORU

Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırımın sorduğu sorulara teşekkür ederek açık yüreklilikle yanıt veren Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, “Hastanemiz için çalışmalarımız sürüyor. Yer tahsisi yapıldı. Sağlık Bakanlığı ile istişare halindeyiz. Gönül en kısa zamanda bitmesinden yana ancak takdir edersiniz ki net tarih veremiyorum” derken Necmettin Erbakan Kültür Merkezinin aktif olduğunu pek çok etkinlik yapıldığını ancak kültür merkezinin altındaki dükkanların boş kalmasından ötürü negatif bir izlenim oluşabileceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.