Yıldız’dan partililere uyarı

Siyaset 24.09.2020 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız’dan partililere uyarı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti’nin olağan genel kurultayının ardından Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu dedikoduları hakkında açıklamalarda bulundu. Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her türlü engele, tuzağa ve iftiraya rağmen İYİ Parti ve bizler tam 3 yıldır dimdik ayaktayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yola çıktığını iddia edenlerin bugün bireysel menfaatleri, parti ve ülke menfaatlerinin önüne geçtiğini üzülerek görüyoruz. ‘Ben varsam iyi, yoksam kötü’ doğru bir anlayış değildir. İl kongremizde delegelerden oy istenirken demokratik bir seçim süreci yaşanıyor da GİK ve MDK adaylarının, delegelerden oy istemesi ve delegelerin hür iradeleriyle sandığa gitmesi mi seçim sürecini antidemokratik kılıyor?   PARTİ İÇİ DEDİKODU ÇIKARMAK YAKIŞMAZ Nihayetinde tüm kongreler, yenilenme ve tazelenme amacı taşımaktadır. Partimizi ve teşkilatlarımızı daha ileri götürecek, seçime giden zor süreçte daha çok çaba sarf edecek arkadaşlarımız delegelerimizin teveccühü ile görev üstlenmiştir. Demokratik oluşumlarda, parti için demokrasi yarışlarında elbette ki seçimden arzu edilen neticeyi elde etmek kadar edememek de vardır. Delegelerin özgür ve hür iradelerini hiçe saymak, parti içi dedikodu çıkarmak hiçbir İYİ partiliye, dava arkadaşımıza yakışmadığını belirtmek isterim. İYİ'LİK YOLUMUZDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ Türk siyasetinde demokrasinin tüm kurallarının uygulandığı bir kongre süreci yaşadık. Bunu objektif değerlendirip partiye katkı olarak kullanmak yerine, kavgayı seçmek niye? Parti içi meselelerin konuşulacağı alanlar kongre sonrası sosyal mecra alanları değil kongre salonlarıdır. Partimiz milletimizin yegane umudu ve aydınlık yarınlarının teminatıdır. Bizler Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde İYİ'lik yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz.”

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İyi Parti’nin olağan genel kurultayının ardından Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu dedikoduları hakkında açıklamalarda bulundu.

Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Her türlü engele, tuzağa ve iftiraya rağmen İYİ Parti ve bizler tam 3 yıldır dimdik ayaktayız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ile yola çıktığını iddia edenlerin bugün bireysel menfaatleri, parti ve ülke menfaatlerinin önüne geçtiğini üzülerek görüyoruz. ‘Ben varsam iyi, yoksam kötü’ doğru bir anlayış değildir. İl kongremizde delegelerden oy istenirken demokratik bir seçim süreci yaşanıyor da GİK ve MDK adaylarının, delegelerden oy istemesi ve delegelerin hür iradeleriyle sandığa gitmesi mi seçim sürecini antidemokratik kılıyor?  

PARTİ İÇİ DEDİKODU ÇIKARMAK YAKIŞMAZ

Nihayetinde tüm kongreler, yenilenme ve tazelenme amacı taşımaktadır. Partimizi ve teşkilatlarımızı daha ileri götürecek, seçime giden zor süreçte daha çok çaba sarf edecek arkadaşlarımız delegelerimizin teveccühü ile görev üstlenmiştir. Demokratik oluşumlarda, parti için demokrasi yarışlarında elbette ki seçimden arzu edilen neticeyi elde etmek kadar edememek de vardır. Delegelerin özgür ve hür iradelerini hiçe saymak, parti içi dedikodu çıkarmak hiçbir İYİ partiliye, dava arkadaşımıza yakışmadığını belirtmek isterim.

İYİ'LİK YOLUMUZDA İLERLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Türk siyasetinde demokrasinin tüm kurallarının uygulandığı bir kongre süreci yaşadık. Bunu objektif değerlendirip partiye katkı olarak kullanmak yerine, kavgayı seçmek niye? Parti içi meselelerin konuşulacağı alanlar kongre sonrası sosyal mecra alanları değil kongre salonlarıdır. Partimiz milletimizin yegane umudu ve aydınlık yarınlarının teminatıdır. Bizler Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in liderliğinde İYİ'lik yolumuzda ilerlemeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.