Yıldız, stand çalışmalarını inceledi!

Siyaset 21.11.2019 - 09:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldız, stand çalışmalarını inceledi!

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze Kent Meydanında bulunan İYİ Parti üyelik standına konuk oldu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldız, il yöneticileri ile beraber Gebze Kent Meydanındaki partilileri ziyaret etti. Düzenlenen ziyaret programına İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge ve ekibi de katıldı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve ilçe yönetimi İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibini ağırladı. Programda Meclis üyesi Birol Elüstü de bulundu. ASLA YORULMAK YOK Partiye yeni üyeler kazandırma konusundaki çalışmaları oldukça olumlu bulan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugün Gebze’ye konuk olup üye çalışmalarını yerinde görmek, partililerimize destek olmak ve arkadaşlarımızla sohbet etmek istedim. Görünen o ki her şey yolunda, partililerimizin başarılarının devamını diliyorum” derken İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de “Başkanımıza ziyaretleri adına teşekkür ediyorum, bizi mutlu etti, İYİ Parti ailesi olarak yorulmak yok çalışmaya devam edeceğiz, bir arada güçlüyüz” ifadesini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Gebze Kent Meydanında bulunan İYİ Parti üyelik standına konuk oldu. Çalışmalar hakkında bilgi alan Yıldız, il yöneticileri ile beraber Gebze Kent Meydanındaki partilileri ziyaret etti. Düzenlenen ziyaret programına İl Kadın Kolları Başkanı Pelin Dönge ve ekibi de katıldı. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk, İYİ Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Yalçınkaya Moderen ve ilçe yönetimi İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve ekibini ağırladı. Programda Meclis üyesi Birol Elüstü de bulundu.

ASLA YORULMAK YOK

Partiye yeni üyeler kazandırma konusundaki çalışmaları oldukça olumlu bulan İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bugün Gebze’ye konuk olup üye çalışmalarını yerinde görmek, partililerimize destek olmak ve arkadaşlarımızla sohbet etmek istedim. Görünen o ki her şey yolunda, partililerimizin başarılarının devamını diliyorum” derken İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Öztürk de “Başkanımıza ziyaretleri adına teşekkür ediyorum, bizi mutlu etti, İYİ Parti ailesi olarak yorulmak yok çalışmaya devam edeceğiz, bir arada güçlüyüz” ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.