Yıldızlı’ya Darıca’da yoğun ilgi

Siyaset 16.02.2020 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yıldızlı’ya Darıca’da yoğun ilgi

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı Darıca’da delegelerle buluştu. Yıldızlı’ya ilgi yoğundu. GENİŞ KATILIM CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı 1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli İl Kongresi öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son ziyaretini CHP Darıca İlçe Örgütü’ne yapan Yıldızlı delegelerle bir araya gelerek partililerin sorularını yanıtladı. Yoğun katılımla gerçekleşen programa CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yönetimi, il kurultay delegeleri ve çok sayıda partili katıldı. ÇOK KIYMETLİ SONUÇLAR VE TAVSİYELER Ziyarette konuşan Yıldızlı, “Seçildiğimiz zaman haftanın belli günlerini Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgelerinde geçirmemiz gerekiyor. Bizler de öyle yapacağız. Bizim dönemimiz bu ilçelerimizin en fazla kıymet gördüğü, sözünün en fazla dinlendiği dönem olacak. Sohbetimizde çok kıymetli ve beni çok heyecanlandıran sonuçlar ve tavsiyeler çıktı” dedi.     ÖRGÜTÜ YORAN YAPILARA İMKÂN TANIMAYACAĞIZ Sözlerine devam eden Yıldızlı,” Bize düşen görev; her şeyden önce yıllardır süre gelen, örgütümüzü yoran  ve artık her bir ferdimize umutsuzluk veren, rahatsız eden yapılara imkân tanımamaktır.  Daha bütünleştirici olacağız, daha kapsayıcı olacağız. Kolektif yapıyı kuvvetlendirerek partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız. İlgi gösterip bizi dinlemeye gelen partililerimize ve delege arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı Darıca’da delegelerle buluştu. Yıldızlı’ya ilgi yoğundu.

GENİŞ KATILIM

CHP İl Başkan Adayı Harun Yıldızlı 1 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan CHP Kocaeli İl Kongresi öncesinde ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son ziyaretini CHP Darıca İlçe Örgütü’ne yapan Yıldızlı delegelerle bir araya gelerek partililerin sorularını yanıtladı. Yoğun katılımla gerçekleşen programa CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yönetimi, il kurultay delegeleri ve çok sayıda partili katıldı.

ÇOK KIYMETLİ SONUÇLAR VE TAVSİYELER

Ziyarette konuşan Yıldızlı, “Seçildiğimiz zaman haftanın belli günlerini Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası bölgelerinde geçirmemiz gerekiyor. Bizler de öyle yapacağız. Bizim dönemimiz bu ilçelerimizin en fazla kıymet gördüğü, sözünün en fazla dinlendiği dönem olacak. Sohbetimizde çok kıymetli ve beni çok heyecanlandıran sonuçlar ve tavsiyeler çıktı” dedi.

 

 

ÖRGÜTÜ YORAN YAPILARA İMKÂN TANIMAYACAĞIZ

Sözlerine devam eden Yıldızlı,” Bize düşen görev; her şeyden önce yıllardır süre gelen, örgütümüzü yoran  ve artık her bir ferdimize umutsuzluk veren, rahatsız eden yapılara imkân tanımamaktır.  Daha bütünleştirici olacağız, daha kapsayıcı olacağız. Kolektif yapıyı kuvvetlendirerek partimizi yerelde ve genelde iktidara taşıyacağız. İlgi gösterip bizi dinlemeye gelen partililerimize ve delege arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.