Yılın Valisi Aksoy!

Kocaeli 07.11.2019 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılın Valisi Aksoy!

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül kazananlar açıklandı. Halk oylaması 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı. Oylama sonucu yılın valisi Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy seçildi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül kazananlar açıklandı. Halk oylaması 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı. Oylama sonucu Türkiye’nin Altın Markaları şöyle: Yılın Valisi: Hüseyin Aksoy Kocaeli Valisi Yılın Altın Adamı: Ali Koç – Koç Holding Başkanvekili Yılın Büyükşehir Belediyesi: Hüseyin Sözlü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Yılın Yerel Yöneticisi: Dr. Şadi Yazıcı – Tuzla Belediye Başkanı Yılın İş Adamı: Muammer Ceylan – Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılın CEO’su: İlker Sözdinler – Birleşik Ödeme Sistemleri

İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül kazananlar açıklandı. Halk oylaması 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı. Oylama sonucu yılın valisi Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy seçildi. İstanbul Marka ve Kariyer Zirvesi Etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilecek olan 1’inci Türkiye Altın Marka Ödülleri’nin halk oylaması sonucu ödül kazananlar açıklandı. Halk oylaması 20 Ekim-20 Kasım tarihleri arasında yapıldı ve 1 milyon 936 bin 896 oy kullanıldı.

Oylama sonucu Türkiye’nin Altın Markaları şöyle:

Yılın Valisi: Hüseyin Aksoy Kocaeli Valisi

Yılın Altın Adamı: Ali Koç – Koç Holding Başkanvekili

Yılın Büyükşehir Belediyesi: Hüseyin Sözlü Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Yılın Yerel Yöneticisi: Dr. Şadi Yazıcı – Tuzla Belediye Başkanı

Yılın İş Adamı: Muammer Ceylan – Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

Yılın CEO’su: İlker Sözdinler – Birleşik Ödeme Sistemleri

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.