Yılmaz’a tepkiler dinmiyor

Gebze 23.08.2019 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz’a tepkiler dinmiyor

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın HDP’ye yönelik söylediği “Kardeş partimizdir” sözlerine partililerin tepkisi dinmiyor.  Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınıp yerine kayyumun atanmasına yönelik HDP Gebze İlçe Örgütü tarafından bir basın açıklaması yapılmıştı. İlçe binasında gerçekleşen basın açıklamasına katılan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “HDP bizim kardeş partimizdir. Devrimci bir partidir. Her daim arkasında durmaya, yanlarında olmaya hazırız. Bundan sonra bütün demokrasi güçlerinin eylemlerinde tekrar bir araya geleceğiz” sözlerine partililer tepki göstererek Musa Yılmaz’ı istifaya davet ettiler.  HERKESİN TEPKİSİNİ ÇEKER CHP Genel Merkezi’nden veya genel başkan düzeyinde böyle bir açıklama yapılmazken, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın böyle bir açıklama yapması ardından kendisine tepki gösteren partilileri de dikkate almaması parti içinde tepkiye neden oldu. Partililer, “Düşüncelerimizi ve ideolojimizi yansıtmayan bir ilçe başkanının bu tür açıklamaları, sadece Gebze’de değil, bu açıklamayı gören ve okuyan seçmenlerimizin de tepkisini çeker. Bu tür açıklamalar, partimizde oy kayıplarına sebep olur” açıklamalarında bulundular. İlçe yöneticilerinin de kendi aralarında ikiye ayrıldığı partililer tarafından dile getirildi.

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın HDP’ye yönelik söylediği “Kardeş partimizdir” sözlerine partililerin tepkisi dinmiyor.  Diyarbakır, Van ve Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlarının görevden alınıp yerine kayyumun atanmasına yönelik HDP Gebze İlçe Örgütü tarafından bir basın açıklaması yapılmıştı. İlçe binasında gerçekleşen basın açıklamasına katılan CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “HDP bizim kardeş partimizdir. Devrimci bir partidir. Her daim arkasında durmaya, yanlarında olmaya hazırız. Bundan sonra bütün demokrasi güçlerinin eylemlerinde tekrar bir araya geleceğiz” sözlerine partililer tepki göstererek Musa Yılmaz’ı istifaya davet ettiler. 

HERKESİN TEPKİSİNİ ÇEKER
CHP Genel Merkezi’nden veya genel başkan düzeyinde böyle bir açıklama yapılmazken, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz’ın böyle bir açıklama yapması ardından kendisine tepki gösteren partilileri de dikkate almaması parti içinde tepkiye neden oldu. Partililer, “Düşüncelerimizi ve ideolojimizi yansıtmayan bir ilçe başkanının bu tür açıklamaları, sadece Gebze’de değil, bu açıklamayı gören ve okuyan seçmenlerimizin de tepkisini çeker. Bu tür açıklamalar, partimizde oy kayıplarına sebep olur” açıklamalarında bulundular. İlçe yöneticilerinin de kendi aralarında ikiye ayrıldığı partililer tarafından dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.