Yılmaz, AK Kadınları ziyaret etti!

Gebze 18.09.2019 - 08:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yılmaz, AK Kadınları ziyaret etti!

AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, önceki gün Dilovası ve Gebze’ye gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

HABER: YAĞMUR SIR / AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, önceki gün önce Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Şenay Önder ve yönetimini ardından da Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimini ziyaret ederek istişare de bulundu. Ziyarette çalışmaları değerlendiren Başkan Yılmaz, Önder ve Artut’a çalışmalarından ötürü teşekkür ederek “çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. KOCAELİ’DE TÜM HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ Öte yandan ziyaretlerinde kadınların siyasetteki önemine vurgu yapan Yılmaz, “Ülkemizin geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymalı ve hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için birlik olmalıyız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Durmadan ve yılmadan çalışarak birlik ve beraberlik içinde Kocaeli’de tüm hedeflerimize ulaşacağız. Bu durumun oluşması içinde AK Parti’de siyaset yapan biz Kadınlar olarak birbirinden farklı ve toplum her noktasına temas edecek projelerimizi hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.  
AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, önceki gün Dilovası ve Gebze’ye gelerek, bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

HABER: YAĞMUR SIR / AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, önceki gün önce Gebze İlçe Kadın Kolları başkanı Şenay Önder ve yönetimini ardından da Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimini ziyaret ederek istişare de bulundu. Ziyarette çalışmaları değerlendiren Başkan Yılmaz, Önder ve Artut’a çalışmalarından ötürü teşekkür ederek “çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

KOCAELİ’DE TÜM HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ

Öte yandan ziyaretlerinde kadınların siyasetteki önemine vurgu yapan Yılmaz, “Ülkemizin geleceği için hepimiz elimizi taşın altına koymalı ve hep birlikte daha güçlü bir Türkiye için birlik olmalıyız. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada özveriyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Durmadan ve yılmadan çalışarak birlik ve beraberlik içinde Kocaeli’de tüm hedeflerimize ulaşacağız. Bu durumun oluşması içinde AK Parti’de siyaset yapan biz Kadınlar olarak birbirinden farklı ve toplum her noktasına temas edecek projelerimizi hayata geçireceğiz” açıklamasını yaptı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.