Yılmaz’dan AK Kadınlara destek

Kocaeli 08.02.2017 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yılmaz’dan AK Kadınlara destek

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit İlçe Kadın Kollarının düzenlediği ‘Vazgeçme Başarmak Senin Elinde’ projesi ile eğitim hayatlarına geri dönmeleri sağlanan öğrenci ve velileriyle bire araya geldi. Yılmaz, bu tür çalışmaların yaygınlaşması gerektiğini söyledi.  AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi tarafından, eğitimini bırakan öğrencilere yönelik başlatılan, ‘Vazgeçme, Başarmak Senin Elinde’ adlı proje hızla devam ediyor. Proje kapsamında Alikahya’daki Şehit Öğretmen Ergin Komut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Başöğretmen Lisesi’nin pilot okul olarak seçilmişti. PSİKOLOJİK DESTEK DE VERİLİYOR Şimdiye kadar birçok kişinin eğitimlerine geri dönmelerini sağlayan proje kapsamında devam eden ev ziyaretleri ile gidilerek gerekli inceleme ve tespitlerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaretle sonucunda, eğitimini yarıda bırakanların yeniden Açık Lise ve Örgün öğretime kaydı yapıldı. Yapılan tespitler neticesinde İzmit Belediyesi sosyolog ve psikologları tarafından öğrenci ve ailelere psiko-sosyal alanda danışmanlık desteği de veriliyor.   ÖĞRENCİ VE AİLELERİ MİLLETVEKİLİ İLE BULUŞTU Proje kapsamında, son olarak ziyaret edilen ve eğitime geri dönmeleri sağlanan öğrenciler ile aileleri AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile bir araya geldi. Programa aynı zamanda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da katıldı. Nev-i Sanat Kafe’de düzenlenen programda, gençler Milletvekili Yılmaz’a taleplerini iletme fırsatı buldu. KADIN KOLLARINA ÖVGÜ AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarının eğitime yönelik yaptıkları ses getiren projelerini yakından takip ettiği bilgisini veren Mehmet Akif Yılmaz, “Bu örnek projede emeği geçen başta AK Parti Kadın Kollarımız olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımızın bu başarılı ve önemli projelerinin sonuna kadar destekçisiyim. Bu tür çalışmalar yaygınlaşmalı” ifadelerini kullandı. EĞİTİMLİ NESİLLERE İHTİYACIMIZ VAR Program ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ise, gençlere yönelik çalışmalarının devam edeceğini ve ilerleyen süreçlerde neler yapabileceklerini konuştuklarını belirterek, “Eğitimli nesiller yetiştirmek çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmada ve geçmede en önemli bir adım. Karşımıza çıkan engelleri aşabilmek için eğitimli nesillere ihtiyacımız var” dedi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit İlçe Kadın Kollarının düzenlediği ‘Vazgeçme Başarmak Senin Elinde’ projesi ile eğitim hayatlarına geri dönmeleri sağlanan öğrenci ve velileriyle bire araya geldi. Yılmaz, bu tür çalışmaların yaygınlaşması gerektiğini söyledi. 

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi tarafından, eğitimini bırakan öğrencilere yönelik başlatılan, ‘Vazgeçme, Başarmak Senin Elinde’ adlı proje hızla devam ediyor. Proje kapsamında Alikahya’daki Şehit Öğretmen Ergin Komut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Başöğretmen Lisesi’nin pilot okul olarak seçilmişti.

PSİKOLOJİK DESTEK DE VERİLİYOR

Şimdiye kadar birçok kişinin eğitimlerine geri dönmelerini sağlayan proje kapsamında devam eden ev ziyaretleri ile gidilerek gerekli inceleme ve tespitlerde bulunuldu. Gerçekleştirilen ziyaretle sonucunda, eğitimini yarıda bırakanların yeniden Açık Lise ve Örgün öğretime kaydı yapıldı. Yapılan tespitler neticesinde İzmit Belediyesi sosyolog ve psikologları tarafından öğrenci ve ailelere psiko-sosyal alanda danışmanlık desteği de veriliyor.  

ÖĞRENCİ VE AİLELERİ MİLLETVEKİLİ İLE BULUŞTU

Proje kapsamında, son olarak ziyaret edilen ve eğitime geri dönmeleri sağlanan öğrenciler ile aileleri AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde, Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile bir araya geldi. Programa aynı zamanda İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Güray Oruç da katıldı. Nev-i Sanat Kafe’de düzenlenen programda, gençler Milletvekili Yılmaz’a taleplerini iletme fırsatı buldu.

KADIN KOLLARINA ÖVGÜ

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kollarının eğitime yönelik yaptıkları ses getiren projelerini yakından takip ettiği bilgisini veren Mehmet Akif Yılmaz, “Bu örnek projede emeği geçen başta AK Parti Kadın Kollarımız olmak üzere tüm paydaşlara teşekkür ediyorum. Kadın Kollarımızın bu başarılı ve önemli projelerinin sonuna kadar destekçisiyim. Bu tür çalışmalar yaygınlaşmalı” ifadelerini kullandı.

EĞİTİMLİ NESİLLERE İHTİYACIMIZ VAR

Program ile ilgili açıklamalarda bulunan İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ise, gençlere yönelik çalışmalarının devam edeceğini ve ilerleyen süreçlerde neler yapabileceklerini konuştuklarını belirterek, “Eğitimli nesiller yetiştirmek çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşmada ve geçmede en önemli bir adım. Karşımıza çıkan engelleri aşabilmek için eğitimli nesillere ihtiyacımız var” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.