Yılmaz; “Kocaeli için çalışıyoruz”

Kocaeli 09.08.2018 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yılmaz; “Kocaeli için çalışıyoruz”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Ankara’dan Kocaeli’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşma yapan AK Partili Yılmaz, “ AK Parti Kocaeli Milletvekilleri olarak ilimiz için çalışıyoruz.” dedi.

AK Partili Yılmaz’ın ilk durağı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali Aksoy ile gündem değerlendirmesinde bulunan Vekil Yılmaz, “Güzel Kocaelimiz’e yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kocaeli’ni yükseklere taşıyacağız.” dedi. Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli Vekillerimiz vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinliyorsunuz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bize iletiyorsunuz. Biz de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Kocaelimiz’i güzelleştiriyoruz.” diyerek AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür etti. EKSİKSİZ YENİ EĞİTİM YILI Vekil Yılmaz Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ardından Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları hakkında konuşan ikili eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür etti.      
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz Ankara’dan Kocaeli’ne gelerek bir dizi ziyaretlerde bulundu. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşma yapan AK Partili Yılmaz, “ AK Parti Kocaeli Milletvekilleri olarak ilimiz için çalışıyoruz.” dedi.

AK Partili Yılmaz’ın ilk durağı Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy oldu. Vali Aksoy ile gündem değerlendirmesinde bulunan Vekil Yılmaz, “Güzel Kocaelimiz’e yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Kocaeli’ni yükseklere taşıyacağız.” dedi. Vali Aksoy ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Siz değerli Vekillerimiz vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve taleplerini dinliyorsunuz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini bize iletiyorsunuz. Biz de vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Kocaelimiz’i güzelleştiriyoruz.” diyerek AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür etti.

EKSİKSİZ YENİ EĞİTİM YILI

Vekil Yılmaz Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un ardından Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürümüz Fehmi Rasim Çelik’i ziyaret etti. Ziyarette yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları hakkında konuşan ikili eksikliklerin giderilmesi için gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti. İl Milli Eğitim Müdürü Çelik ziyaretten duyduğu memnuniyeti diler AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’a teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.