19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yine mi Yalçın Coştur

Gebze 08.09.2015 - 15:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yine mi Yalçın Coştur

“Aday gösterilmesem bile, aday gösterilen arkadaşımla beraber sanki ben adaymışım gibi partim için çalışacağım.”

Ne çok duyduk bu cümleyi dimi?, Peki buna örnek gösterilen bir isim var mı? Evet 7 Haziran’da görmek nasip oldu. Yalçın Coştur. Kocaeli Listesi’nde 10.sırada yer almak sanırım listeye girememek ile eşdeğer bir durumdu. Kendisinin daha önce de listenin son sırasında olduğu bir genel seçime şahitliğini yapmıştık. Yalçın Coştur yeni bir seçim heyecanı için 1 Kasım’ı bekliyor… Özellikle 7 Haziran seçimlerinde sanki listenin tam ortasındaymış ve iyi bir performansla milletvekili olabilirmiş havasında ki enerjisi görülmeye değerdi Coştur’un.  Doğal olarak, 10.sıradaki bir adaydan beklenmeyecek bir enerji  grafiği sergiledi. Programlara katılım, kişisel ziyaretler, SKM’deki kişisel yoğunluk, yüksek tempoda zaman ve fiziksel performans açısından inanılmazdı. Belki de Yalçın Coştur Kocaeli Milletvekili olmak istemesinin yanı sıra 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına bağlı olarak hükümetin kurulamamasının etkileri olarak ortaya çıkan ekonomik dalgalanmayı, iç güvenlik ve terör olaylarını, dövizde ve altındaki yükselişleri tahmin edercesine ülkesi ve bölgesi adına yüksek bir performans sergilemiş olabilir. Şimdi kendi kendime soruyorum. Coştur’a 6 sırayı verselerdi acaba nasıl çalışacaktı? 1 Kasım seçimleri için Yalçın Coştır listenin 4.sırasında olacak. Bugüne kadar gerek belediye başkan adayları ve meclis üyeleri gerekse tüm liste isimlerinin merak noktasında ve çok öncesinde  Hedef Gazetesi’nden ve internet sitesinden yazdıklarımız da hiç yanılmadık. Bu referansla veparti içi ulaştığımız kaynaklarla Yalçın Coştur’un Kocaeli Milletvekili Listesi’nin 4.sıradan 1 Kasım’da seçim yarışı içinde olacağını ileri sürüyoruz. Ve merak ediyoruz. Coştur 4.sıra vekil adayı olarak nasıl bir performans sergileyecek? Göreve her koşulda hazır olan, performas sergilerken listede olup olmadığına bakmayan ve partisinin kendisi için öngördüğü kararlara küsmek, kırılmak nedir bilmeyen bir Coştur, sandığa gidilecek güne kadar nasıl bir çalışma grafiği sergileyecek? Sorusunun cevabını izlemek için ben bile heyecanlanıyorum.
“Aday gösterilmesem bile, aday gösterilen arkadaşımla beraber sanki ben adaymışım gibi partim için çalışacağım.”

Ne çok duyduk bu cümleyi dimi?, Peki buna örnek gösterilen bir isim var mı? Evet 7 Haziran’da görmek nasip oldu. Yalçın Coştur.

Kocaeli Listesi’nde 10.sırada yer almak sanırım listeye girememek ile eşdeğer bir durumdu. Kendisinin daha önce de listenin son sırasında olduğu bir genel seçime şahitliğini yapmıştık.

Yalçın Coştur yeni bir seçim heyecanı için 1 Kasım’ı bekliyor…

Özellikle 7 Haziran seçimlerinde sanki listenin tam ortasındaymış ve iyi bir performansla milletvekili olabilirmiş havasında ki enerjisi görülmeye değerdi Coştur’un.

 Doğal olarak, 10.sıradaki bir adaydan beklenmeyecek bir enerji  grafiği sergiledi. Programlara katılım, kişisel ziyaretler, SKM’deki kişisel yoğunluk, yüksek tempoda zaman ve fiziksel performans açısından inanılmazdı.

Belki de Yalçın Coştur Kocaeli Milletvekili olmak istemesinin yanı sıra 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına bağlı olarak hükümetin kurulamamasının etkileri olarak ortaya çıkan ekonomik dalgalanmayı, iç güvenlik ve terör olaylarını, dövizde ve altındaki yükselişleri tahmin edercesine ülkesi ve bölgesi adına yüksek bir performans sergilemiş olabilir.

Şimdi kendi kendime soruyorum. Coştur’a 6 sırayı verselerdi acaba nasıl çalışacaktı?

1 Kasım seçimleri için Yalçın Coştır listenin 4.sırasında olacak. Bugüne kadar gerek belediye başkan adayları ve meclis üyeleri gerekse tüm liste isimlerinin merak noktasında ve çok öncesinde  Hedef Gazetesi’nden ve internet sitesinden yazdıklarımız da hiç yanılmadık. Bu referansla veparti içi ulaştığımız kaynaklarla Yalçın Coştur’un Kocaeli Milletvekili Listesi’nin 4.sıradan 1 Kasım’da seçim yarışı içinde olacağını ileri sürüyoruz.

Ve merak ediyoruz. Coştur 4.sıra vekil adayı olarak nasıl bir performans sergileyecek?

Göreve her koşulda hazır olan, performas sergilerken listede olup olmadığına bakmayan ve partisinin kendisi için öngördüğü kararlara küsmek, kırılmak nedir bilmeyen bir Coştur, sandığa gidilecek güne kadar nasıl bir çalışma grafiği sergileyecek? Sorusunun cevabını izlemek için ben bile heyecanlanıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.