19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Yoğuşma Teknolojisi Zorunlu Olacak

Ekonomi 01.04.2018 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yoğuşma Teknolojisi Zorunlu Olacak

Türkiye'deki kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Bu değişimle doğalgaz tüketiminde yıllık yaklaşık 1,3 milyar liralık tasarruf sağlanacak.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: " Türkiye'deki kombi ve kazanlarda enerji verimliliğini artırıyoruz. 400 kW ısıtma gücüne kadar olan konvansiyonel kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Bu değişimle birlikte ülkemiz doğalgaz tüketiminde yıllık yaklaşık 1,3 milyar liralık tasarruf sağlanacak" açıklamasında bulundu. KONVANSİYONEL KOMBİ VE KAZANLARIN ÜRETİMİ DURACAK Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'deki kombi ve kazanlarda enerji verimliliğini artırmak için düzenleme yaptıklarını belirterek, "400 kilovat (kW) ısıtma gücüne kadar olan konvansiyonel kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Üreticilerin ellerindeki ürünleri 1 Ocak 2019 tarihine kadar bayilerine göndermeleri gerekiyor." dedi.  
Türkiye'deki kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Bu değişimle doğalgaz tüketiminde yıllık yaklaşık 1,3 milyar liralık tasarruf sağlanacak.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü: " Türkiye'deki kombi ve kazanlarda enerji verimliliğini artırıyoruz. 400 kW ısıtma gücüne kadar olan konvansiyonel kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Bu değişimle birlikte ülkemiz doğalgaz tüketiminde yıllık yaklaşık 1,3 milyar liralık tasarruf sağlanacak" açıklamasında bulundu.

KONVANSİYONEL KOMBİ VE KAZANLARIN ÜRETİMİ DURACAK

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye'deki kombi ve kazanlarda enerji verimliliğini artırmak için düzenleme yaptıklarını belirterek, "400 kilovat (kW) ısıtma gücüne kadar olan konvansiyonel kombi ve kazanların üretimi ve ithalatı 21 Nisan'dan itibaren durdurulacak. Üreticilerin ellerindeki ürünleri 1 Ocak 2019 tarihine kadar bayilerine göndermeleri gerekiyor." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.