Yönetimden doping etkisi!

Spor 20.08.2017 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yönetimden doping etkisi!

Darıca Gençlerbirliği yönetimi, ligin başlamasına sayılı günler kala düğmeye bastı. Sarı yeşillilerin emektar yöneticileri antrenman ziyaretlerini sıklaştırarak takıma moral aşılıyorlar. Yeni sezonun ilk maçında Velimeşespor ile karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayıma geçilirken, yönetim kurulu üyeleri de düğmeye bastı. Antrenman ziyaretlerini sıklaştıran yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara moral verirken, takıma olan güvenlerini açıkça gösteriyorlar. Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Furkan Çakır’ın yanı sıra, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün, hafta sonunda gerçekleşen antrenmanı ziyaret ederek takıma moral verdiler. Yönetim antrenmana çıkarma yapması takıma doping etkisi yaratırken, Teknik Direktör Gürses Kılıç yöneticilerin ilgisine teşekkür etti.

Darıca Gençlerbirliği yönetimi, ligin başlamasına sayılı günler kala düğmeye bastı. Sarı yeşillilerin emektar yöneticileri antrenman ziyaretlerini sıklaştırarak takıma moral aşılıyorlar.

Yeni sezonun ilk maçında Velimeşespor ile karşılaşacak olan Darıca Gençlerbirliği’nde geri sayıma geçilirken, yönetim kurulu üyeleri de düğmeye bastı. Antrenman ziyaretlerini sıklaştıran yöneticiler, teknik heyet ve futbolculara moral verirken, takıma olan güvenlerini açıkça gösteriyorlar. Darıca G.B Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş ve Furkan Çakır’ın yanı sıra, Futbol Şube Sorumlusu Bekir Bükün, hafta sonunda gerçekleşen antrenmanı ziyaret ederek takıma moral verdiler. Yönetim antrenmana çıkarma yapması takıma doping etkisi yaratırken, Teknik Direktör Gürses Kılıç yöneticilerin ilgisine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.