‘’Yoruldum çok yoruldum’’

Spor 08.05.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

‘’Yoruldum çok yoruldum’’

BAŞKAN ÇAKIR KİMLERE SİTEM ETTİ?

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzespor’un 62.kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde önemli açıklamalarda bulundu. Başkanlığa devam edip etmeyeceği merak konusu olan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, yaptığı konuşmada sitem dolu açıklamalarda bulundu. Yalnız kalmaktan yakınan Başkan Çakır, Gebzespor için hiçbir zaman para harcamaktan korkmadıklarını, sorunun tüm yükü bir kişiye yüklemek olduğunu söyledi. Sözlerine ‘’Yoruldum, çok yoruldum’’ diyerek devam eden Başkan Çakır, ‘’ Görev yaptığımız 3 sezon boyunca yalnız kaldık. Yönetimi aldığımız günden bu yana kimseye borç bırakmadık. Gebzespor için bu zamana kadar harcadığımız tüm paralar helali hoş olsun’’dedi. ÇAKIR’DAN GEBZE ESNAFINA SİTEM Gebze esnafına da sitem eden Gebzespor Başkanı İlker Çakır, ‘’Gebzespor’un üst liglerde yer alması esnafımızın da çıkarına olacaktır. Ama bunu ne yazık ki kendileri göremiyorlar. Ben hiçbir zaman bir başkasının parasını kolay kolay harcamam. Ödeme yaptığımız tek kuruş dahi kaleme alınıp kayda geçmiştir. Biz hak hukuk bilen insanlarız, kimsenin hakkına girmeyiz. Bizim tek isteğimiz birlik, beraberlik ve aidiyet duygusudur. Gebze’nin en büyük sivil toplum örgütü Gebzespor’dur. Bu takıma yönetimimiz ve taraftarımız dışında kimse sahip çıkmadı. Belediye Başkanımız geçen sezon bize 680 Bin TL maddi destek sağladı. Seneye 1 değil, 3 adım atacağını söyleyerek kurban pazarının gelirini kulübümüze vereceğini söyledi. Bu destek de takımımızın giderlerinin yüzde 60’ını karşılayacak ciddi bir destek. Ama yine söylüyorum, sadece Belediye Başkanımız yetmez. Gebze’ye gönül veren herkesin bu takıma sahip çıkması lazım’’dedi.
BAŞKAN ÇAKIR KİMLERE SİTEM ETTİ?

Gebzespor Başkanı İlker Çakır, Gebzespor’un 62.kuruluş yıldönümü sebebiyle düzenlenen birlik ve beraberlik gecesinde önemli açıklamalarda bulundu.

Başkanlığa devam edip etmeyeceği merak konusu olan Gebzespor Başkanı İlker Çakır, yaptığı konuşmada sitem dolu açıklamalarda bulundu. Yalnız kalmaktan yakınan Başkan Çakır, Gebzespor için hiçbir zaman para harcamaktan korkmadıklarını, sorunun tüm yükü bir kişiye yüklemek olduğunu söyledi. Sözlerine ‘’Yoruldum, çok yoruldum’’ diyerek devam eden Başkan Çakır, ‘’ Görev yaptığımız 3 sezon boyunca yalnız kaldık. Yönetimi aldığımız günden bu yana kimseye borç bırakmadık. Gebzespor için bu zamana kadar harcadığımız tüm paralar helali hoş olsun’’dedi.

ÇAKIR’DAN GEBZE ESNAFINA SİTEM

Gebze esnafına da sitem eden Gebzespor Başkanı İlker Çakır, ‘’Gebzespor’un üst liglerde yer alması esnafımızın da çıkarına olacaktır. Ama bunu ne yazık ki kendileri göremiyorlar. Ben hiçbir zaman bir başkasının parasını kolay kolay harcamam. Ödeme yaptığımız tek kuruş dahi kaleme alınıp kayda geçmiştir. Biz hak hukuk bilen insanlarız, kimsenin hakkına girmeyiz. Bizim tek isteğimiz birlik, beraberlik ve aidiyet duygusudur. Gebze’nin en büyük sivil toplum örgütü Gebzespor’dur. Bu takıma yönetimimiz ve taraftarımız dışında kimse sahip çıkmadı. Belediye Başkanımız geçen sezon bize 680 Bin TL maddi destek sağladı. Seneye 1 değil, 3 adım atacağını söyleyerek kurban pazarının gelirini kulübümüze vereceğini söyledi. Bu destek de takımımızın giderlerinin yüzde 60’ını karşılayacak ciddi bir destek. Ama yine söylüyorum, sadece Belediye Başkanımız yetmez. Gebze’ye gönül veren herkesin bu takıma sahip çıkması lazım’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.