YRP Çayırova’dan ‘Ramazan’ kolisi!

Çayırova 01.05.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Çayırova’dan ‘Ramazan’ kolisi!

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, teşkilat bünyesinde Hanım ve Gençlik kollarının dahil olduğu bir ekip kurarak ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıttı. Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerini belirleyerek Ramazan kolisi dağıttı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı yetkilileri, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde ihtiyaç sahibi Çayırovalı hemşerilerimizin ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek için teşkilat bünyesinde hanım kolları ve gençlik kollarımızında dahil olduğu bir ekip kurarak ramazan kolileri hazırladık. Paylaşma ayı olan mübarek ramazan ayında Çayırova’da belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapılarını Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarıyla çalıyoruz. Ramazan ayının sonuna dek ramazan kolisi ulaştırma çalışmamız devam edecek ve ilçede 4 ekmek fırınında yürüttüğümüz askıda ekmek çalışmamız ile de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 1500 ekmekle ulaşmış durumdayız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Çayırovalı hemşerilerimizin yanındayız. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun” ifadeleri kullanıldı.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, teşkilat bünyesinde Hanım ve Gençlik kollarının dahil olduğu bir ekip kurarak ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi dağıttı.

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı, Ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki ihtiyaç sahiplerini belirleyerek Ramazan kolisi dağıttı. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Teşkilatı yetkilileri, “11 ayın sultanı mübarek Ramazan ayında ülkece geçirdiğimiz bu zor günlerde ihtiyaç sahibi Çayırovalı hemşerilerimizin ihtiyaçlarına yardımcı olabilmek için teşkilat bünyesinde hanım kolları ve gençlik kollarımızında dahil olduğu bir ekip kurarak ramazan kolileri hazırladık. Paylaşma ayı olan mübarek ramazan ayında Çayırova’da belirlediğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın kapılarını Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarıyla çalıyoruz. Ramazan ayının sonuna dek ramazan kolisi ulaştırma çalışmamız devam edecek ve ilçede 4 ekmek fırınında yürüttüğümüz askıda ekmek çalışmamız ile de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 1500 ekmekle ulaşmış durumdayız. Biz Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Çayırovalı hemşerilerimizin yanındayız. Ramazan-ı Şerifimiz mübarek olsun” ifadeleri kullanıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.