YRP’den Çiler’e ‘Milli Kaynak Paketi’ kitabı

Siyaset 19.09.2020 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’den Çiler’e ‘Milli Kaynak Paketi’ kitabı

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek ‘Milli Kaynak Paketi’ kitabını hediye etti. Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve beraberindeki ekip, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette Covid-19 süreci ve ekonomik gelişmeler üzerinde konuşuldu. Korona virüs sürecinin ekonomik etkilerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten YRP Gebze İlçe Başkanı Kılıç “Korona virüs salgının ekonomik etkileri yadsınamaz bir gerçek. Ancak bu süreci en az zararla atlatmanın tek yolu herkesin toplum bilinci ile tedbirlere uymasıdır. Salgının tekrar yükselmesi ekonomiye büyük zararlar verebilir. O yüzden tedbirlerin uygulanması bu zorlu günleri atlatmamız için çok elzem” diyerek ekonomik etkilerin olmaması için birliktelik çağrısında bulundu. SÜRECİ EN AZ ZARAR İLE ATLATMALIYIZ Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ise tüm dünyanın salgın dolayısıyla ekonomik olarak zarar gördüğünü salgın sürecini iyi geçiren ülkelerin bu durumdan avantaj sağlayacağını belirterek “Dünya’da salgının ekonomik etkileri hissedilmeye başladı. İngiltere Başbakanı’nın yapmış olduğu “İkinci bir karantina felaket olur” açıklaması bunu gözler önüne seriyor. Ülke olarak salgın tedbirlerine son derece bağlı kalarak bu süreci en az zarar ile atlatmalıyız” dedi. Yeni bir karantina sürecinin ekonomik olarak büyük sorunlar doğurabileceğine değinerek birliktelik mesajı verdi.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve yönetimi, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret ederek ‘Milli Kaynak Paketi’ kitabını hediye etti.

Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç ve beraberindeki ekip, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i ziyaret etti. Ziyarette Covid-19 süreci ve ekonomik gelişmeler üzerinde konuşuldu. Korona virüs sürecinin ekonomik etkilerinin bir an önce giderilmesi gerektiğini belirten YRP Gebze İlçe Başkanı Kılıç “Korona virüs salgının ekonomik etkileri yadsınamaz bir gerçek. Ancak bu süreci en az zararla atlatmanın tek yolu herkesin toplum bilinci ile tedbirlere uymasıdır. Salgının tekrar yükselmesi ekonomiye büyük zararlar verebilir. O yüzden tedbirlerin uygulanması bu zorlu günleri atlatmamız için çok elzem” diyerek ekonomik etkilerin olmaması için birliktelik çağrısında bulundu.

SÜRECİ EN AZ ZARAR İLE ATLATMALIYIZ

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ise tüm dünyanın salgın dolayısıyla ekonomik olarak zarar gördüğünü salgın sürecini iyi geçiren ülkelerin bu durumdan avantaj sağlayacağını belirterek “Dünya’da salgının ekonomik etkileri hissedilmeye başladı. İngiltere Başbakanı’nın yapmış olduğu “İkinci bir karantina felaket olur” açıklaması bunu gözler önüne seriyor. Ülke olarak salgın tedbirlerine son derece bağlı kalarak bu süreci en az zarar ile atlatmalıyız” dedi. Yeni bir karantina sürecinin ekonomik olarak büyük sorunlar doğurabileceğine değinerek birliktelik mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.