YRP Dilovası, Mitinge çağırdı!

Siyaset 07.02.2020 - 16:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Dilovası, Mitinge çağırdı!

Yeniden Refah Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Sakarya Kent Meydanı’nda Filistin ve Kudüs’e destek için “Seninleyiz Kudüs” mitingi düzenleyecek. Erbakan Vakfı, IHH ve Ümmet Vakfı olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşunun destek vereceği mitinge Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Filistin davasına gönül vermiş birçok önemli ismin katılacağı açıklandı. ‘MİTİNGDE SADECE FİLİSTİN VE TÜRK BAYRAKLARI OLACAK’ Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan OĞUZ ‘Seninleyiz Kudüs’ ana temasında gerçekleştirilecek mitinge Parti bayraklarının kullanılmayacağı ve sadece Filistin bayraklarının alanı süsleyeceğini belirtildi. Oğuz mitinge ilişkin yaptığı açıklama şöyle; “Trump ve Netanyahu tarafından açıklanan sözde “Yüzyılın Planı”, Milli Görüş’ün haklılığını, ferasetini bir kez daha göstermiştir. Biz Milli Görüş olarak 50 yıldan beri; ABD’nin arkasındaki görünmez gücün Siyonizm olduğunu, ABD’de Siyonizm’in onayı olmadan ‘başkan adayı’ olmanın mümkün olmadığını ifade ediyoruz. Ayrıca 50 yıldan beri Dünya Siyonizmi’nin ve Siyonist İsrail Devleti’nin amaçlarını ve hedeflerini tek tek açıklayarak tüm insanlığa en önemli uyarı vazifesini bizler yapıyoruz. FİLİSTİN’İN GELECEĞİNE FİLİSTİNLİLER KARAR VERECEKTİR Her zaman söylediğimiz gibi; Filistin halkının geleceğini tayin etme hakkı Trump ve Netanyahu’nun haddi değildir, ancak ve ancak Filistinlilerin hakkıdır. İşgalci İsrail Devleti’nin asıl hedefi olan ‘Büyük İsrail’ yolunda attığı bu adımları asla kabul etmiyoruz! Biz Türkiye’nin öncülüğünde İslam alemi olarak; hep birlikte ortak hareket edip, stratejik zenginliklerimizi zulme karşı ‘yaptırım gücü’ olarak kullanmadan, Batıdan bağımsız savunma sanayimizi kurmadan, savunma teknolojilerimizi kendimiz geliştirmeden, kendi bağımsız bankacılık ve finans sistemimizi kurmadan, Amerikan dolarının dünyadaki hakimiyetini ortadan kaldırmadan, Mescid-i Aksa’yı da, Kudüs’ü de, Filistin’i de kurtaramayız. “SİYONİZM ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAK” Yeniden Refah Partisi olarak; işte bu adımların atılması gerektiğini en güçlü şekilde tüm dünyaya haykırmak için, Milli Görüş lideri merhum Erbakan Hocamızın ‘Amerika İsrail’i bu kadar seviyorsa, kendi eyaletlerinden bir tanesini İsrail’e versin’ sözünü tüm dünyaya bir defa daha haykırmak İÇİN, Müslümanların Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın sahipsiz olmadığını göstermek için, 9 Şubat Pazar günü, saat 14’de, Sakarya Kent Meydanı’nda “Seninleyiz Kudüs” mitingimizi on binlerin katılımıyla gerçekleştireceğiz inşallah! Tüm teşkilatlarımızı, tüm Kudüs sevdalılarını bütün Dilovası hemşerilerimizi 9 Şubat’ta, Sakarya Kent Meydanı’na gitmeye davet ediyoruz. Aziz milletimiz var olduğu müddetçe, Milli Görüş var olduğu müddetçe, Siyonizm hedefine asla ve asla ulaşamayacaktır.” şeklinde konuştu. “Seninleyiz Kudüs” mitingi için araçlar Dilovası Belediye önünden 9 Şubat 2020 saat 11.30 hareket edecektir.  

Yeniden Refah Partisi, 9 Şubat Pazar günü saat 14.00’de Sakarya Kent Meydanı’nda Filistin ve Kudüs’e destek için “Seninleyiz Kudüs” mitingi düzenleyecek. Erbakan Vakfı, IHH ve Ümmet Vakfı olmak üzere çok sayıda sivil toplum kuruluşunun destek vereceği mitinge Filistin’in Ankara Büyükelçisi Faed Mustafa ve Filistin davasına gönül vermiş birçok önemli ismin katılacağı açıklandı.

‘MİTİNGDE SADECE FİLİSTİN VE TÜRK BAYRAKLARI OLACAK’

Yeniden Refah Partisi Dilovası İlçe Başkanı Ercan OĞUZ ‘Seninleyiz Kudüs’ ana temasında gerçekleştirilecek mitinge Parti bayraklarının kullanılmayacağı ve sadece Filistin bayraklarının alanı süsleyeceğini belirtildi. Oğuz mitinge ilişkin yaptığı açıklama şöyle; “Trump ve Netanyahu tarafından açıklanan sözde “Yüzyılın Planı”, Milli Görüş’ün haklılığını, ferasetini bir kez daha göstermiştir. Biz Milli Görüş olarak 50 yıldan beri; ABD’nin arkasındaki görünmez gücün Siyonizm olduğunu, ABD’de Siyonizm’in onayı olmadan ‘başkan adayı’ olmanın mümkün olmadığını ifade ediyoruz. Ayrıca 50 yıldan beri Dünya Siyonizmi’nin ve Siyonist İsrail Devleti’nin amaçlarını ve hedeflerini tek tek açıklayarak tüm insanlığa en önemli uyarı vazifesini bizler yapıyoruz.

FİLİSTİN’İN GELECEĞİNE FİLİSTİNLİLER KARAR VERECEKTİR

Her zaman söylediğimiz gibi; Filistin halkının geleceğini tayin etme hakkı Trump ve Netanyahu’nun haddi değildir, ancak ve ancak Filistinlilerin hakkıdır. İşgalci İsrail Devleti’nin asıl hedefi olan ‘Büyük İsrail’ yolunda attığı bu adımları asla kabul etmiyoruz! Biz Türkiye’nin öncülüğünde İslam alemi olarak; hep birlikte ortak hareket edip, stratejik zenginliklerimizi zulme karşı ‘yaptırım gücü’ olarak kullanmadan, Batıdan bağımsız savunma sanayimizi kurmadan, savunma teknolojilerimizi kendimiz geliştirmeden, kendi bağımsız bankacılık ve finans sistemimizi kurmadan, Amerikan dolarının dünyadaki hakimiyetini ortadan kaldırmadan, Mescid-i Aksa’yı da, Kudüs’ü de, Filistin’i de kurtaramayız.

“SİYONİZM ASLA HEDEFİNE ULAŞAMAYACAK”

Yeniden Refah Partisi olarak; işte bu adımların atılması gerektiğini en güçlü şekilde tüm dünyaya haykırmak için, Milli Görüş lideri merhum Erbakan Hocamızın ‘Amerika İsrail’i bu kadar seviyorsa, kendi eyaletlerinden bir tanesini İsrail’e versin’ sözünü tüm dünyaya bir defa daha haykırmak İÇİN, Müslümanların Kudüs’ün ve Mescid-i Aksa’nın sahipsiz olmadığını göstermek için, 9 Şubat Pazar günü, saat 14’de, Sakarya Kent Meydanı’nda “Seninleyiz Kudüs” mitingimizi on binlerin katılımıyla gerçekleştireceğiz inşallah! Tüm teşkilatlarımızı, tüm Kudüs sevdalılarını bütün Dilovası hemşerilerimizi 9 Şubat’ta, Sakarya Kent Meydanı’na gitmeye davet ediyoruz. Aziz milletimiz var olduğu müddetçe, Milli Görüş var olduğu müddetçe, Siyonizm hedefine asla ve asla ulaşamayacaktır.” şeklinde konuştu. “Seninleyiz Kudüs” mitingi için araçlar Dilovası Belediye önünden 9 Şubat 2020 saat 11.30 hareket edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.