19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP Dilovası'nda vatandaşı dinleyecek!

Dilovası 18.12.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Dilovası'nda vatandaşı dinleyecek!

Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair konuşan İl Başkanı Mehmet Aras, camiye ayakkabı ile girilmesi polemiği ve yolsuzluk iddiaları hakkında da açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirdi. Toplantıda İzmit belediye başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’ın camiye ayakkabı ile girdiği iddialarına değinen Aras; “Konu hakkında hem olay yerinde bulunan kişiler hem de Fatma Hanım gerekli açıklamaları yapmıştır. Konu bu durumda iken, gereksiz yere konuyu uzatmak maksatlı bir çalışmanın ürünüdür. Dini ve manevi değerler siyaset kurumunun üzerindedir. Bu değerleri siyaset malzemesi yapmak, riyakârlıktır, ikiyüzlülüktür. Dini değerler kullanılarak yapılan siyasete artık halkımızın itibarı yoktur. Bu tip konuları gereksiz yere gündeme taşıyanların asıl maksadı, halkın gerçek gündemini örtbas etmektir. Milletimizin asıl gündemi, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır. Bir an önce, siyaset kurumu bu sorunun çözümüne eğilmelidir. Cami çiğnenmedi ama milletimiz yoksullukla eziliyor, çiğneniyor.” “KAMU VİCDANI RAHATLATILMALI” İlimizin gündemine düşen yolsuzluk iddialarına da isim vermeden, üstü kapalı olarak değinen Aras; “Siyaset kurumu temiz kalmak zorundadır. İddia sahipleri acilen iddialarını adli mercilere taşımalıdır. Cumhuriyet savcılılarımız konunun takipçisi olmalı ve kamu vicdanı bir an evvel rahatlatılmalıdır.” dedi. ARAS’ A ÖNEMLİ GÖREV 17 Kasım’da Ankara’da yapılan büyük kongrede MYK üyeliğine kongre sonrasında ise genel başkan danışmanlığı görevine seçilen Başkan Aras, toplantıda tebrikleri kabul ederek, “Genel Başkanımızın teveccühüne layık olmak için, hep beraber gücümüzün yettiği kadar çalışacağız” dedi. YENİDEN REFAH DİLOVASI’NDA HALKA İNECEK Ayrıca il yönetim kurulu toplasında İl Divan Toplantısı’nın da netleştiğini söyleyen Başkan Aras, “Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu’nun da katılmasını beklediğimiz İl Divan Toplantımız 22 Aralık Pazar günü saat: 10.30 da Dilovası’nda yapılacak. Ayrıca divan toplantısının ardından Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu ve yönetimimizle Dilovası’nda sahaya inerek vatandaş ve esnaf ziyaretleri de yapacağız” dedi.      

Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirdi. Toplantıda gündeme dair konuşan İl Başkanı Mehmet Aras, camiye ayakkabı ile girilmesi polemiği ve yolsuzluk iddiaları hakkında da açıklamalarda bulundu.

Yeniden Refah Partisi İl Yönetim Kurulu Toplantısı önceki gün gerçekleştirdi. Toplantıda İzmit belediye başkanı Fatma Hürriyet Kaplan’ın camiye ayakkabı ile girdiği iddialarına değinen Aras; “Konu hakkında hem olay yerinde bulunan kişiler hem de Fatma Hanım gerekli açıklamaları yapmıştır. Konu bu durumda iken, gereksiz yere konuyu uzatmak maksatlı bir çalışmanın ürünüdür. Dini ve manevi değerler siyaset kurumunun üzerindedir. Bu değerleri siyaset malzemesi yapmak, riyakârlıktır, ikiyüzlülüktür. Dini değerler kullanılarak yapılan siyasete artık halkımızın itibarı yoktur. Bu tip konuları gereksiz yere gündeme taşıyanların asıl maksadı, halkın gerçek gündemini örtbas etmektir. Milletimizin asıl gündemi, yoksulluktur, hayat pahalılığıdır. Bir an önce, siyaset kurumu bu sorunun çözümüne eğilmelidir. Cami çiğnenmedi ama milletimiz yoksullukla eziliyor, çiğneniyor.”

“KAMU VİCDANI RAHATLATILMALI”

İlimizin gündemine düşen yolsuzluk iddialarına da isim vermeden, üstü kapalı olarak değinen Aras; “Siyaset kurumu temiz kalmak zorundadır. İddia sahipleri acilen iddialarını adli mercilere taşımalıdır. Cumhuriyet savcılılarımız konunun takipçisi olmalı ve kamu vicdanı bir an evvel rahatlatılmalıdır.” dedi.

ARAS’ A ÖNEMLİ GÖREV

17 Kasım’da Ankara’da yapılan büyük kongrede MYK üyeliğine kongre sonrasında ise genel başkan danışmanlığı görevine seçilen Başkan Aras, toplantıda tebrikleri kabul ederek, “Genel Başkanımızın teveccühüne layık olmak için, hep beraber gücümüzün yettiği kadar çalışacağız” dedi.

YENİDEN REFAH DİLOVASI’NDA HALKA İNECEK

Ayrıca il yönetim kurulu toplasında İl Divan Toplantısı’nın da netleştiğini söyleyen Başkan Aras, “Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu’nun da katılmasını beklediğimiz İl Divan Toplantımız 22 Aralık Pazar günü saat: 10.30 da Dilovası’nda yapılacak. Ayrıca divan toplantısının ardından Genel Başkan Yardımcımız Zafer Emanetoğlu ve yönetimimizle Dilovası’nda sahaya inerek vatandaş ve esnaf ziyaretleri de yapacağız” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.