YRP, Gebze'de 'Beka Sorununu' konuşacak!

Gebze 02.10.2019 - 10:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP, Gebze'de 'Beka Sorununu' konuşacak!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu Gebze’ye geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, 4 Ekim Cuma günü Gebze’ye geliyor. Gebze’de bir takım ziyaretler gerçekleştirecek olan Emanetoğlu, ziyaretlerin ardından Türkiye’nin Beka Sorununu” (Dünü, Bugünü, Yarını) konulu konferansa katılacak. 4 Ekim Cuma günü saat 20.30’da Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta Emanetoğlu da bir konuşma yaparak, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin Bekasına bakış açısını değerlendirecek. KILIÇ, GEBZELİLERİ KONFERANSA DAVET ETTİ Öte yandan Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin Bekasına bakış açısını değerlendireceği konferans ile ilgili açıklamalar yapan Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, konferansa tüm Gebze halkını davet ettiklerini açıklayarak, konferansın önemini vurguladı.
Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu Gebze’ye geliyor.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Zafer Emanetoğlu, 4 Ekim Cuma günü Gebze’ye geliyor. Gebze’de bir takım ziyaretler gerçekleştirecek olan Emanetoğlu, ziyaretlerin ardından Türkiye’nin Beka Sorununu” (Dünü, Bugünü, Yarını) konulu konferansa katılacak. 4 Ekim Cuma günü saat 20.30’da Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan konferansta Emanetoğlu da bir konuşma yaparak, Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin Bekasına bakış açısını değerlendirecek.

KILIÇ, GEBZELİLERİ KONFERANSA DAVET ETTİ

Öte yandan Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’nin Bekasına bakış açısını değerlendireceği konferans ile ilgili açıklamalar yapan Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, konferansa tüm Gebze halkını davet ettiklerini açıklayarak, konferansın önemini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.