19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

YRP Gebze’de kongre heyecanı!

Siyaset 23.10.2019 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP Gebze’de kongre heyecanı!

Yeniden Refah Partisi 17 Kasım 2019 Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Büyük Kongreye hazırlanıyor. Yeniden Refah Partisi 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan 1. Olağan Büyük Kongreye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç; “Resmi kuruluşun gerçekleştiği 23 Kasım 2018'de 'Milletimiz için Biz Varız' sloganıyla başlayan süreç boyunca, Gebze'nin dört bir yanındaki çalışmalarımızı büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Her şeye karşı olan bir muhalefet anlayışı yerine doğru işleri tebrik edip yapanlara teşekkür eden, gerek gördüğünde yapıcı eleştirilerini çözüm teklifleriyle birlikte kamuoyuna açıklayan pozitif bir muhalefet anlayışının benimsedik.” dedi. YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN KONGREYE DAVET ETTİ Türkiye’nin tüm İl ve İlçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını büyük özveri ile gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kılıç, "Birçok il ve ilçe kongrelerinin büyük bir heyecanla yapıldı. Şimdi de sıra partimizin 1. Olağan Büyük Kongresi'ni gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. 17 Kasım 2019 Pazar günü "Burada Gelecek Var" sloganıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz kongremizde "Yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için, Yeni ve Adil bir Dünya, herkese refah, adalet için, 'Burada gelecek var' diye haykırmak için, başta Gebzeli Hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizi kongremize davet ediyoruz. Hep birlikte Gebze’mizin mahallelerinden kalkacak otobüslerle Ankara’da heyecanı ve umudu yaşamaya çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yeniden Refah Partisi 17 Kasım 2019 Pazar günü Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Büyük Kongreye hazırlanıyor.

Yeniden Refah Partisi 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşecek olan 1. Olağan Büyük Kongreye hazırlanıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç; “Resmi kuruluşun gerçekleştiği 23 Kasım 2018'de 'Milletimiz için Biz Varız' sloganıyla başlayan süreç boyunca, Gebze'nin dört bir yanındaki çalışmalarımızı büyük bir heyecanla gerçekleştirdik. Her şeye karşı olan bir muhalefet anlayışı yerine doğru işleri tebrik edip yapanlara teşekkür eden, gerek gördüğünde yapıcı eleştirilerini çözüm teklifleriyle birlikte kamuoyuna açıklayan pozitif bir muhalefet anlayışının benimsedik.” dedi.

YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE İÇİN KONGREYE DAVET ETTİ

Türkiye’nin tüm İl ve İlçelerinde teşkilatlanma çalışmalarını büyük özveri ile gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Kılıç, "Birçok il ve ilçe kongrelerinin büyük bir heyecanla yapıldı. Şimdi de sıra partimizin 1. Olağan Büyük Kongresi'ni gerçekleştirmeye hazırlanıyoruz. 17 Kasım 2019 Pazar günü "Burada Gelecek Var" sloganıyla Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştireceğimiz kongremizde "Yaşanabilir bir Türkiye için, Yeniden Büyük Türkiye için, Yeni ve Adil bir Dünya, herkese refah, adalet için, 'Burada gelecek var' diye haykırmak için, başta Gebzeli Hemşerilerimiz olmak üzere tüm milletimizi kongremize davet ediyoruz. Hep birlikte Gebze’mizin mahallelerinden kalkacak otobüslerle Ankara’da heyecanı ve umudu yaşamaya çağırıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.