YRP’li Aras, gündemi Çayırova’dan değerlendirdi!

Siyaset 29.10.2020 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

YRP’li Aras, gündemi Çayırova’dan değerlendirdi!

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, Çayırova’da bir basın toplantısı düzenledi. Aras’ın gündeminde Emmanuel Macron vardı. Aras, Fransa Cumhurbaşkanının İslam dini ve Türk milletine düşmanlığını eleştirirken, “İnsan ölünce kalır eseri, eşek ölünce kalır semeri” sözünü hatırlattı. Macron gibilerin insanlığa hiçbir faydası dokunmayacağın söyleyen Aras, bunun gibi eşekler ancak arkalarında semer bırakırlar. Macron yönetimindeki Fransa’nın küresel salgında sınıfta kaldı. Macron’un Fransız kamuoyunun desteğini almak için İslam düşmanlığını körükledi” dedi. “MACRON SEÇİMDEN SONRA SEMERE İHTİYAÇ DUYACAK” Macron’un Fransa da yapılacak ilk seçimde iktidarı kaybedeceğini iddia eden Aras; “seçimi kaybettikten sonra kendisinin hiçbir halta yaramayacağın düşünüyorum. Kendisine uygun bir semer yaptırıp Ellyse sarayına göndereceğim, seçimi kaybettikten sonra benim gönderdiğim semer ile çalışma hayatına devam edecek.” dedi. ERDOĞAN’A DESTEK Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulunan Aras; “Fransız mallarını boykot edin demek yetmez. Önce sen devlet başkanı olarak, Fransız mallarının gümrük vergilerini yükselt, Fransız firmalarının mallarına kota koy, ondan sonra vatandaşı boykota davet et. Madem boykot istiyorsun boykota öncülük yap. Veya açıkça hangi firmalara boykot istediğini ilan et. Vatandaş kimi boykot edeceğini bilsin.” dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı küçük düşürmek için çizilen karikatürlere de tepki gösteren Aras; “Erdoğan’a, ödülü de, cezayı da Türk ulusu verecektir. Bu hadsiz karikatürleri telin ediyorum. “ dedi. ERBAKAN HATIRA ORMANI İÇİN FİDANLAR DİKİLDİ Basın toplantısının ardından Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan Erbakan Hatıra Ormanı için hep birlikte fidan dikim sahasına geçildi. 29 Ekim 1926 günü doğumlu olan Necmettin Erbakan adına günün anısına Çayırova ilçe başkanlığı hatıra ormanı oluşturdu. Programa Kocaeli İl Başkanı ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras’ın yanı sıra, Dilovası ilçe Başkanı Ercan Oğuz, Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt ve çok sayıda partili katıldı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras, Çayırova’da bir basın toplantısı düzenledi. Aras’ın gündeminde Emmanuel Macron vardı. Aras, Fransa Cumhurbaşkanının İslam dini ve Türk milletine düşmanlığını eleştirirken, “İnsan ölünce kalır eseri, eşek ölünce kalır semeri” sözünü hatırlattı. Macron gibilerin insanlığa hiçbir faydası dokunmayacağın söyleyen Aras, bunun gibi eşekler ancak arkalarında semer bırakırlar. Macron yönetimindeki Fransa’nın küresel salgında sınıfta kaldı. Macron’un Fransız kamuoyunun desteğini almak için İslam düşmanlığını körükledi” dedi.

“MACRON SEÇİMDEN SONRA SEMERE İHTİYAÇ DUYACAK”

Macron’un Fransa da yapılacak ilk seçimde iktidarı kaybedeceğini iddia eden Aras; “seçimi kaybettikten sonra kendisinin hiçbir halta yaramayacağın düşünüyorum. Kendisine uygun bir semer yaptırıp Ellyse sarayına göndereceğim, seçimi kaybettikten sonra benim gönderdiğim semer ile çalışma hayatına devam edecek.” dedi.

ERDOĞAN’A DESTEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a da çağrıda bulunan Aras; “Fransız mallarını boykot edin demek yetmez. Önce sen devlet başkanı olarak, Fransız mallarının gümrük vergilerini yükselt, Fransız firmalarının mallarına kota koy, ondan sonra vatandaşı boykota davet et. Madem boykot istiyorsun boykota öncülük yap. Veya açıkça hangi firmalara boykot istediğini ilan et. Vatandaş kimi boykot edeceğini bilsin.” dedi. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı küçük düşürmek için çizilen karikatürlere de tepki gösteren Aras; “Erdoğan’a, ödülü de, cezayı da Türk ulusu verecektir. Bu hadsiz karikatürleri telin ediyorum. “ dedi.

ERBAKAN HATIRA ORMANI İÇİN FİDANLAR DİKİLDİ

Basın toplantısının ardından Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan Erbakan Hatıra Ormanı için hep birlikte fidan dikim sahasına geçildi. 29 Ekim 1926 günü doğumlu olan Necmettin Erbakan adına günün anısına Çayırova ilçe başkanlığı hatıra ormanı oluşturdu. Programa Kocaeli İl Başkanı ve Genel Başkan Danışmanı Mehmet Aras’ın yanı sıra, Dilovası ilçe Başkanı Ercan Oğuz, Derince İlçe Başkanı Yakup Güzeltepe, Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt ve çok sayıda partili katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.