YRP’li Kadınlar sahada!

Siyaset 11.11.2019 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

YRP’li Kadınlar sahada!

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve Darıca İlçe Kadın Kolları yönetimi Darıca Şehit Cevher Dudayev Parkında tanıtım ve üye kayıt stant çalışması yaptı. Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları yönetimi Darıca Şehit Cevher Dudayev Parkında tanıtım ve üye kayıt stant çalışması gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Hanım Kolları Başkanı Melike Ertuğ, yapmış olduğu açıklamada “Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Hanım Kolları olarak açılmış olan tanıtım ve üye kayıt stantlarına tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Darıca’mızda da halkımızın teveccühü ile büyük bir ivme yakalandığını, insanların artık alternatif aramak zorunda kalmayarak tüm Türkiye'yi birleştirmeye ve kucaklamaya hazır olan Yeniden Refah Partisi'ni tercih ettiğini belirtti. GÜÇLÜ EKONOMİNİN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ Sözlerini sürdüren Ertuğ, Yeniden Refah Partisi ülkemizde barış, huzur ve güçlü ekonominin temellerini atacağını belirterek “Tüm bölge halkını Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Büyük Kongresi'ne Darıca İlçe Teşkilatı önünden otobüsler kaldırılacağını ve tarihe tanıklık edilecek olan bu büyük güne Darıca'dan katılmak isteyenleri davet etti.

Yeniden Refah Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ve Darıca İlçe Kadın Kolları yönetimi Darıca Şehit Cevher Dudayev Parkında tanıtım ve üye kayıt stant çalışması yaptı.

Yeniden Refah Partisi Kadın Kolları yönetimi Darıca Şehit Cevher Dudayev Parkında tanıtım ve üye kayıt stant çalışması gerçekleştirdi. Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Hanım Kolları Başkanı Melike Ertuğ, yapmış olduğu açıklamada “Yeniden Refah Partisi Darıca İlçe Hanım Kolları olarak açılmış olan tanıtım ve üye kayıt stantlarına tüm Türkiye genelinde olduğu gibi Darıca’mızda da halkımızın teveccühü ile büyük bir ivme yakalandığını, insanların artık alternatif aramak zorunda kalmayarak tüm Türkiye'yi birleştirmeye ve kucaklamaya hazır olan Yeniden Refah Partisi'ni tercih ettiğini belirtti.

GÜÇLÜ EKONOMİNİN TEMELLERİNİ ATACAĞIZ

Sözlerini sürdüren Ertuğ, Yeniden Refah Partisi ülkemizde barış, huzur ve güçlü ekonominin temellerini atacağını belirterek “Tüm bölge halkını Yeniden Refah Partisi'nin Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek olan 1. Olağan Büyük Kongresi'ne Darıca İlçe Teşkilatı önünden otobüsler kaldırılacağını ve tarihe tanıklık edilecek olan bu büyük güne Darıca'dan katılmak isteyenleri davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.