Yücel Boru öğretmeninden 'kitap' başarısı!

Gebze 09.12.2019 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Yücel Boru öğretmeninden 'kitap' başarısı!

Yücel Boru Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Yusuf Karakuş, Gebze Halk Kütüphanesi'ni en çok kullanan ve en çok kitap okuyan öğretmen oldu. Bölgemizin başarılı eğitim kurumları arasında yer alan ve yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Yücel Boru Fen Lisesi, bir kez daha adından söz ettirdi. Yücel Boru Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Yusuf Karakuş, Gebze Halk Kütüphanesi'nin en çok kullanan ve en çok kitap okuyan öğretmen oldu. Karakuş'un bu başarısı Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan tarafından ödüllendirildi. "KENDİNİ YENİLEMEYİ AMAÇ EDİNEN" Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa şunları dile getirdi; "Okulumuz sadece öğrencilerine akademik eğitim veren bir devlet kurumu değil bunun yanında kendilerini sürekli geliştiren ve yenilenmeyi amaç edinen öğretmenlerin var olduğu bir mekandır. Gebze Halk Kütüphanesi'ni en fazla kullanan ve kitap okuyan coğrafya öğretmenimiz Yusuf Karakuş'a, teşvikleri ve emekleri için Halk Kütüphanemiz müdiresi Tevhide Buğan'a kurumum adına teşekkür ederim."

Yücel Boru Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Yusuf Karakuş, Gebze Halk Kütüphanesi'ni en çok kullanan ve en çok kitap okuyan öğretmen oldu. Bölgemizin başarılı eğitim kurumları arasında yer alan ve yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken Yücel Boru Fen Lisesi, bir kez daha adından söz ettirdi. Yücel Boru Fen Lisesi Coğrafya Öğretmeni Yusuf Karakuş, Gebze Halk Kütüphanesi'nin en çok kullanan ve en çok kitap okuyan öğretmen oldu. Karakuş'un bu başarısı Gebze İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Tevhide Buğan tarafından ödüllendirildi.

"KENDİNİ YENİLEMEYİ AMAÇ EDİNEN"

Konu hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Yücel Boru Fen Lisesi Müdürü İsmail Boğa şunları dile getirdi; "Okulumuz sadece öğrencilerine akademik eğitim veren bir devlet kurumu değil bunun yanında kendilerini sürekli geliştiren ve yenilenmeyi amaç edinen öğretmenlerin var olduğu bir mekandır. Gebze Halk Kütüphanesi'ni en fazla kullanan ve kitap okuyan coğrafya öğretmenimiz Yusuf Karakuş'a, teşvikleri ve emekleri için Halk Kütüphanemiz müdiresi Tevhide Buğan'a kurumum adına teşekkür ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.