Yürüyüşümüzü asla değiştirmeyeceğiz

Dilovası 06.07.2019 - 13:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yürüyüşümüzü asla değiştirmeyeceğiz

Başkan Büyükakın, “İlkelerimizden ve çizgimizden asla ayrılmayacağız. Sadece ölümü ve hesap gününü hatırlayarak çalışacak, o günü bir an olsun aklımızdan çıkarmadan yaşamımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti teşkilatları ve ilçe belediye başkanlıklarını kapsayan i-adeyi ziyaretlerine Dilovası, Derince ve Körfez ile sürdürdü. İlçe Başkanları Osman Akbulut, Sadık Demir ve Ramazan Tuna ile teşkilatlara 31 Mart seçimlerinde verdikleri emek için teşekkür eden Başkan Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları Hamza Şahir, Zeki Aygün ve Şener Söğüt’e de görevlerinde başarılar diledi. İlçe teşkilatları her seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de büyük emek ortaya koydu diyen Başkan Büyükakın, “Sizlerin aracılığıyla her teşkilat üyemize çok teşekkür diyorum. Belediye başkanları ve teşkilatlar olarak yaşam biçimimize çok dikkat edecek, toplumda bize duyulan güvene layık olacağız” dedi. “VATANDAŞIMIZ SAMİMİ GAYRETİMİZİ GÖRMEKTEDİR” AK Parti kadrolarının ve belediye başkanlarının halkın duyduğu güveni asla boşa çıkarmaması gereğinin altını çizen Başkan Büyükakın, “Bizler vicdanımızla hareket edecek, kendimize yapılmasını istemeyeceğimiz hiçbir şeyi başkasına asla yapmayacağız. Allah bundan razı gelir mi gelmez mi buna bakacağız. Allah’tan korkacağız. Bunlarla birlikte yürüyüşümüzü de asla bozmayacağız. Kendimize koyduğumuz ilkelerimizden ve çizgimizden asla ayrılmayacağız. Sadece ölümü ve hesap gününü hatırlayarak çalışacak, o günü bir an olsun aklımızdan çıkarmadan yaşamımıza devam edeceğiz. Teşkilatlar ve belediye yönetimleri olarak şunu unutmayalım ki vatandaşımız bizim samimi gayretimizi görmektedir. Bu gayrete de değer vermektedir” ifadelerini sarf etti. “BİR TAKIM GİBİ ÇALIŞACAĞIZ” İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde birlik ve beraberliğin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Teşkilatlar olarak bir takım gibi çalışacağız.  Bunun çok önemli olduğunu ve başarıyı getirdiğini unutmayalım. Teşkilatlarımız her daim seçime hazır olmalıdır. Mahalle başkanlarımızın aktif, halkla ilişkisi sıcak ve samimi bir şekilde olmasına çok dikkat etmeliyiz. Bunun yanı sıra eğitim çalışmalarına, sosyal medya mecralarına ve kullanımına, vatandaşımızla olan yüz yüze irtibatımıza da daha fazla ağırlık vermeliyiz” şeklinde konuştu. “TEŞKİLATLARIMIZ TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARIDIR” Dilovası, Derince ve Körfez teşkilatları ile ilçe belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde halka ulaşmak için gösterilen gayretleri de takdir ettiğini belirten Başkan Büyükakın, “Halkımızın her ferdine her sokağına her caddesine teşkilatlarımızın gayreti ve dava inancıyla dokunacağız. Bizden beklenen tüm beklentilere cevap vereceğiz. Teşkilatlarımızla bundan sonra daha fazla bir araya geleceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışacak, hazırlıklarımızı yapacağız. Şunu da vurgulamak isterim ki Kocaeli teşkilatları Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarıdır” ifadelerini sarf etti. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona ererken, Başkan Büyükakın Dilovası, Derince ve Körfez’deki bölge esnafına bereketli işler diledi, vatandaşlarla hasbihal etti.
Başkan Büyükakın, “İlkelerimizden ve çizgimizden asla ayrılmayacağız. Sadece ölümü ve hesap gününü hatırlayarak çalışacak, o günü bir an olsun aklımızdan çıkarmadan yaşamımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti teşkilatları ve ilçe belediye başkanlıklarını kapsayan i-adeyi ziyaretlerine Dilovası, Derince ve Körfez ile sürdürdü. İlçe Başkanları Osman Akbulut, Sadık Demir ve Ramazan Tuna ile teşkilatlara 31 Mart seçimlerinde verdikleri emek için teşekkür eden Başkan Büyükakın, İlçe Belediye Başkanları Hamza Şahir, Zeki Aygün ve Şener Söğüt’e de görevlerinde başarılar diledi. İlçe teşkilatları her seçimde olduğu gibi yerel seçimlerde de büyük emek ortaya koydu diyen Başkan Büyükakın, “Sizlerin aracılığıyla her teşkilat üyemize çok teşekkür diyorum. Belediye başkanları ve teşkilatlar olarak yaşam biçimimize çok dikkat edecek, toplumda bize duyulan güvene layık olacağız” dedi.

“VATANDAŞIMIZ SAMİMİ GAYRETİMİZİ GÖRMEKTEDİR”

AK Parti kadrolarının ve belediye başkanlarının halkın duyduğu güveni asla boşa çıkarmaması gereğinin altını çizen Başkan Büyükakın, “Bizler vicdanımızla hareket edecek, kendimize yapılmasını istemeyeceğimiz hiçbir şeyi başkasına asla yapmayacağız. Allah bundan razı gelir mi gelmez mi buna bakacağız. Allah’tan korkacağız. Bunlarla birlikte yürüyüşümüzü de asla bozmayacağız. Kendimize koyduğumuz ilkelerimizden ve çizgimizden asla ayrılmayacağız. Sadece ölümü ve hesap gününü hatırlayarak çalışacak, o günü bir an olsun aklımızdan çıkarmadan yaşamımıza devam edeceğiz. Teşkilatlar ve belediye yönetimleri olarak şunu unutmayalım ki vatandaşımız bizim samimi gayretimizi görmektedir. Bu gayrete de değer vermektedir” ifadelerini sarf etti.

“BİR TAKIM GİBİ ÇALIŞACAĞIZ”

İlçe teşkilatlarına yaptığı ziyaretlerde birlik ve beraberliğin önemine değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Teşkilatlar olarak bir takım gibi çalışacağız.  Bunun çok önemli olduğunu ve başarıyı getirdiğini unutmayalım. Teşkilatlarımız her daim seçime hazır olmalıdır. Mahalle başkanlarımızın aktif, halkla ilişkisi sıcak ve samimi bir şekilde olmasına çok dikkat etmeliyiz. Bunun yanı sıra eğitim çalışmalarına, sosyal medya mecralarına ve kullanımına, vatandaşımızla olan yüz yüze irtibatımıza da daha fazla ağırlık vermeliyiz” şeklinde konuştu.

“TEŞKİLATLARIMIZ TÜRKİYE’NİN EN GÜÇLÜ TEŞKİLATLARIDIR”

Dilovası, Derince ve Körfez teşkilatları ile ilçe belediye başkanlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde halka ulaşmak için gösterilen gayretleri de takdir ettiğini belirten Başkan Büyükakın, “Halkımızın her ferdine her sokağına her caddesine teşkilatlarımızın gayreti ve dava inancıyla dokunacağız. Bizden beklenen tüm beklentilere cevap vereceğiz. Teşkilatlarımızla bundan sonra daha fazla bir araya geleceğiz. Yarın seçim olacakmış gibi çalışacak, hazırlıklarımızı yapacağız. Şunu da vurgulamak isterim ki Kocaeli teşkilatları Türkiye’nin en güçlü teşkilatlarıdır” ifadelerini sarf etti. Ziyaretler çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona ererken, Başkan Büyükakın Dilovası, Derince ve Körfez’deki bölge esnafına bereketli işler diledi, vatandaşlarla hasbihal etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.