Yusuf Savaş, Erasmus öğretmenlerini ağırlıyor!

Darıca 19.02.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Yusuf Savaş, Erasmus öğretmenlerini ağırlıyor!

Yusuf Savaş İlkokulu 2018 yılında yürütmeye hak kazandığı ABC ‘Temel Becerilerin Kazanımı’ adlı Erasmus + Okul Ortaklıkları projesinin faaliyetlerine devam ediyor.

Yusuf Savaş İlkokulu 2018 yılında yürütmeye hak kazandığı ABC ‘Temel Becerilerin Kazanımı’ adlı Erasmus + Okul Ortaklıkları projesinin faaliyetlerine devam ediyor. Proje kapsamında Yusuf Savaş İlkokulu, bu hafta boyunca Bulgaristan,Almanya.Slovenya, Litvanya ve İtalya’dan toplamda 20 öğretmen ağırlayacak. KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAKLAR Proje kapsamında kubaşık öğrenme, grup içerisinde öğrenme, akran zorbalığına çözüm olarak dostça öğrenme, ritimle eğitim gibi konularda öğretmenler atölye çalışmalarına katılacaklar. Avrupa Kültürel Miras Yılı etkinlikleri kapsamında kültürümüzü tanıtıcı çalışmalara da katılacak olan öğretmenler çini sanatı, ebru sanatı ve takı tasarımı gibi atölye çalışmalarında yer alacaklar ve öğrencilerin hazırladıkları Hacivat Karagöz, Nasreddin Hoca ve folklör gösterileriyle kültürümüzü tanıyacaklar. Çini sanatı, Ebru sanatı ve takı tasarımı atölye çalışmaları Yusuf Savaş İlkokulu ve Darıca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek. OĞUZ, PROJENİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ Proje faaliyetleri kapsamında bir sonraki öğrenme, öğretme faaliyetini Almanya’da gerçekleştirecek proje ekibi bu ziyarete kadar yapacakları aktiviteleri Yusuf Savaş İlkokulu’nda öğrenecekler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ misafirlere yaptığı konuşmada projenin önemine, ülkemize katkılarına dikkat çekerek projede yer alan okul idaresine, öğretmenlere, velilere teşekkür etti.  Yusuf Savaş İlkokulu Müdürü Abdusselim Balcı ‘Proje kapsamında normalde 10 öğretmen ağırlama zorunluluğumuz olmasına rağmen katılımcı ülkeler Türkiye’ye daha fazla öğretmenle gelmek istediler. İnşallah bu istekli ekibi Darıca’mızda güzel bir şekilde misafir ederiz.’ dedi. 
Yusuf Savaş İlkokulu 2018 yılında yürütmeye hak kazandığı ABC ‘Temel Becerilerin Kazanımı’ adlı Erasmus + Okul Ortaklıkları projesinin faaliyetlerine devam ediyor.

Yusuf Savaş İlkokulu 2018 yılında yürütmeye hak kazandığı ABC ‘Temel Becerilerin Kazanımı’ adlı Erasmus + Okul Ortaklıkları projesinin faaliyetlerine devam ediyor. Proje kapsamında Yusuf Savaş İlkokulu, bu hafta boyunca Bulgaristan,Almanya.Slovenya, Litvanya ve İtalya’dan toplamda 20 öğretmen ağırlayacak.

KÜLTÜRÜMÜZÜ TANITACAKLAR

Proje kapsamında kubaşık öğrenme, grup içerisinde öğrenme, akran zorbalığına çözüm olarak dostça öğrenme, ritimle eğitim gibi konularda öğretmenler atölye çalışmalarına katılacaklar. Avrupa Kültürel Miras Yılı etkinlikleri kapsamında kültürümüzü tanıtıcı çalışmalara da katılacak olan öğretmenler çini sanatı, ebru sanatı ve takı tasarımı gibi atölye çalışmalarında yer alacaklar ve öğrencilerin hazırladıkları Hacivat Karagöz, Nasreddin Hoca ve folklör gösterileriyle kültürümüzü tanıyacaklar. Çini sanatı, Ebru sanatı ve takı tasarımı atölye çalışmaları Yusuf Savaş İlkokulu ve Darıca Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek.

OĞUZ, PROJENİN ÖNEMİNDEN BAHSETTİ

Proje faaliyetleri kapsamında bir sonraki öğrenme, öğretme faaliyetini Almanya’da gerçekleştirecek proje ekibi bu ziyarete kadar yapacakları aktiviteleri Yusuf Savaş İlkokulu’nda öğrenecekler. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail OĞUZ misafirlere yaptığı konuşmada projenin önemine, ülkemize katkılarına dikkat çekerek projede yer alan okul idaresine, öğretmenlere, velilere teşekkür etti.  Yusuf Savaş İlkokulu Müdürü Abdusselim Balcı ‘Proje kapsamında normalde 10 öğretmen ağırlama zorunluluğumuz olmasına rağmen katılımcı ülkeler Türkiye’ye daha fazla öğretmenle gelmek istediler. İnşallah bu istekli ekibi Darıca’mızda güzel bir şekilde misafir ederiz.’ dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.