Yüzen saraya Türk imzası.

Ekonomi 09.09.2017 - 10:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Yüzen saraya Türk imzası.

Türk şirketi tarafından üretilen 14 milyon euroluk lüks yat 'Cyclone', dünyaya açılıyor..

Tansu Yat'ın, 20'nci yıldönümüne özel olarak hazırladığı, denizi ayaklar altına alan kamaraları ile dikkat çeken yat, Fransa'nın Monaco şehrinde sergilenmek üzere yola çıkmaya hazırlanıyor. Mega yat hakkında bilgi veren Boatshow Eurasia Direktörü Dilek Karaduman, "Mega yat, 4-9 Ekim'de de Viaport Marina Tuzla'da Boatshow Eurasia'nın Türkiye lansmanı ile görücüye çıkacak" dedi..
Türk şirketi tarafından üretilen 14 milyon euroluk lüks yat 'Cyclone', dünyaya açılıyor..

Tansu Yat'ın, 20'nci yıldönümüne özel olarak hazırladığı, denizi ayaklar altına alan kamaraları ile dikkat çeken yat, Fransa'nın Monaco şehrinde sergilenmek üzere yola çıkmaya hazırlanıyor. Mega yat hakkında bilgi veren Boatshow Eurasia Direktörü Dilek Karaduman, "Mega yat, 4-9 Ekim'de de Viaport Marina Tuzla'da 'nın Türkiye lansmanı ile görücüye çıkacak" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.