Zaferlerden alınacak en büyük ders: ‘DEĞERLERE İNANMAK’

Gebze 30.08.2019 - 09:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zaferlerden alınacak en büyük ders: ‘DEĞERLERE İNANMAK’

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir Mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, zaferlerden alınacak olan en büyük dersin Milli ve manevi değerlere inanmak olduğunu söyledi. Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir Mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, “30 Ağustos Zaferi‘mizin bugünlere de ışık tutan en temel mesajı;  Milletimizin hangi şart altında olursa olsun, güce boyun eğmemesi, esareti ve dayatmayı asla kabul etmemesidir. Biz bu zaferleri tanklarımız, toplarımız, mermilerimiz, her türlü silah ve cephanemiz daha üstün olduğu için değil imanımız, inancımız daha üstün olduğu için kazandık. Bu zafer, Milletimizin hiçbir dönem taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın göstergesidir. Merhum Erbakan Hocamız veciz sözleriyle zaferin anlam ve önemini şöyle belirtmiştir; "Bu zaferlerden alınacak olan birinci ders: ‘Bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır ne topudur ne de parasıdır. Milli ve manevi değerlerine inanmış Milli Görüşçü evlatlarıdır.’ Yeniden Refah Partisi olarak, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı‘nı tebrik ediyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah‘tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir Mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, zaferlerden alınacak olan en büyük dersin Milli ve manevi değerlere inanmak olduğunu söyledi.

Yeniden Refah Partisi Gebze ilçe Başkanı Engin Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir Mesaj yayınladı. Kılıç mesajında, “30 Ağustos Zaferi‘mizin bugünlere de ışık tutan en temel mesajı;  Milletimizin hangi şart altında olursa olsun, güce boyun eğmemesi, esareti ve dayatmayı asla kabul etmemesidir. Biz bu zaferleri tanklarımız, toplarımız, mermilerimiz, her türlü silah ve cephanemiz daha üstün olduğu için değil imanımız, inancımız daha üstün olduğu için kazandık. Bu zafer, Milletimizin hiçbir dönem taviz vermediği bağımsızlık ve özgürlüğü için gösterebileceği cesaret, fedakârlık ve kahramanlığın göstergesidir. Merhum Erbakan Hocamız veciz sözleriyle zaferin anlam ve önemini şöyle belirtmiştir; "Bu zaferlerden alınacak olan birinci ders: ‘Bir ülkenin asıl gücü ne tankıdır ne topudur ne de parasıdır. Milli ve manevi değerlerine inanmış Milli Görüşçü evlatlarıdır.’ Yeniden Refah Partisi olarak, aziz milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı‘nı tebrik ediyor, bu zaferi bizlere hediye eden tüm şehitlere Cenab-ı Allah‘tan rahmet diliyor, şükran ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.