Zam yok

Ekonomi 04.05.2019 - 09:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Zam yok

Kasaplardan vatandaşa ‘Kırmızı ete ve tavuğa Ramazan’da zam yok’ sözü geldi..

Ramazan öncesi kasaplardan "Zam yok" sözü geldi. Ay içinde fiyatlara bakarak bu sözü hatırlatacağız. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Ramazan'da ete zam yapılmayacak, çünkü fiyatlar sabitlendi. Spekülatörlük yapmasınlar, etimiz de çok tavuğumuz da. Vatandaşımız kasaba girmekten korkmasın, Ramazan'da kırmızı et yesin" dedi. 5 LİRA İNEBİLİR Yardımcı, ette KDV'nin sıfırlanması halinde fiyatlarda 5 lira indirim yapabileceklerini dile getirdi. Kasaplarda satılan etlerin veteriner hekimler kontrolünde kesimi yapılan hayvanların etleri olduğunu vurgulayan Yardımcı, herhangi bir denetim olmaksızın yol kenarlarında kesilen hayvanların etlerinin alınmaması gerektiğini söyledi. Yardımcı, Bakanlık'ın 100 milyon küçükbaş hayvan hedefine değinirken de "Bakanımızın açıklamasını takdir ediyoruz. Küçükbaş DENETİMLER BAŞLADI Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, dün İstanbul ve Ankara'da, Ramazan'da tüketimi artan şarküteri ve kasap ürünleriyle pide ve tatlı gibi gıdaların imalatı ve satışının yapıldığı işletmeleri denetledi. Gıdalardan alınan örnekler analiz edilmesi için laboratuvarlara gönderildi. Tarım ve Orman Ankara İl Müdürü Bülent Korkmaz, "Ramazan'da iftar çadırlarında, gıda kolilerinde daha yoğun denetimler gerçekleştiriyoruz. Ramazan boyunca gündüz çalışan ekiplerin yanı sıra gece çalışan gıda denetim ekipleri de olacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde Ramazan ayını geçirmesi noktasında Tarım ve Orman Bakanlığı olarak tüm tedbirleri almış bulunmaktayız" dedi..
Kasaplardan vatandaşa ‘Kırmızı ete ve tavuğa Ramazan’da zam yok’ sözü geldi..

Ramazan öncesi kasaplardan "Zam yok" sözü geldi. Ay içinde fiyatlara bakarak bu sözü hatırlatacağız. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkan Vekili Osman Yardımcı, "Ramazan'da ete zam yapılmayacak, çünkü fiyatlar sabitlendi. Spekülatörlük yapmasınlar, etimiz de çok tavuğumuz da. Vatandaşımız kasaba girmekten korkmasın, Ramazan'da kırmızı et yesin" dedi.

5 LİRA İNEBİLİR
Yardımcı, ette 'nin sıfırlanması halinde fiyatlarda 5 lira indirim yapabileceklerini dile getirdi. Kasaplarda satılan etlerin veteriner hekimler kontrolünde kesimi yapılan hayvanların etleri olduğunu vurgulayan Yardımcı, herhangi bir denetim olmaksızın yol kenarlarında kesilen hayvanların etlerinin alınmaması gerektiğini söyledi. Yardımcı, Bakanlık'ın 100 milyon küçükbaş hayvan hedefine değinirken de "Bakanımızın açıklamasını takdir ediyoruz. Küçükbaş

DENETİMLER BAŞLADI
Tarım ve Orman Bakanlığı ekipleri, dün  ve 'da, Ramazan'da tüketimi artan şarküteri ve kasap ürünleriyle pide ve tatlı gibi gıdaların imalatı ve satışının yapıldığı işletmeleri denetledi. Gıdalardan alınan örnekler analiz edilmesi için laboratuvarlara gönderildi.  ve Orman Ankara İl Müdürü Bülent Korkmaz, "Ramazan'da iftar çadırlarında, gıda kolilerinde daha yoğun denetimler gerçekleştiriyoruz. Ramazan boyunca gündüz çalışan ekiplerin yanı sıra gece çalışan gıda denetim ekipleri de olacak. Vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde Ramazan ayını geçirmesi noktasında Tarım ve  olarak tüm tedbirleri almış bulunmaktayız" dedi..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.