GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Zeray İnşaat’tan bir farkındalık daha!

Çayırova 24.10.2020 - 22:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Zeray İnşaat’tan bir farkındalık daha!

Zeray İnşaat A.Ş Çayırova Mutlukent bölgesinde kısa süre önce 750 konutluk devasa projesinin basın lansmanını yapıp projenin inşasına başlamıştı. Projenin inşaasına başlamasının ardından bölge esnafına giden Zeray İnşaat yetkilileri ziyaretlerde “Komşuluğun kıymetini biliyoruz, sizi satış ofisine kahve içmeye bekliyoruz” dediler. Çayırova Mutlukent’te kısa süre önce 750 konutluk devasa projesinin basın lansmanını yaparak kendilerini bölge halkına tanıtan Zeray İnşaat yetkilileri inşaatın başlamasının ardından bölge esnafına giderek ziyaretlerde bulundular. Bölgede farkındalık yaratan ve profesyonel kadrosu ile farklı bir bakış açısı ortaya koyan Zeray İnşaat, Şirketin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan, Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Uzuner ve satış ekibi ile Çayırova da ticari faaliyet gösteren tüm işyerlerine, üzerlerinde “Komşuluğun kıymetini biliyoruz, sizi satış ofisine kahve içmeye bekliyoruz” yazılı hediye verdiler. Gittikleri işyerlerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Zeray İnşaat yetkilileri duydukları memnuniyeti dile getirirken, hatıra amaçlı fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler. Zeray İnşaat’ı kentimize verdikleri değer neticesiyle tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Zeray İnşaat A.Ş Çayırova Mutlukent bölgesinde kısa süre önce 750 konutluk devasa projesinin basın lansmanını yapıp projenin inşasına başlamıştı. Projenin inşaasına başlamasının ardından bölge esnafına giden Zeray İnşaat yetkilileri ziyaretlerde “Komşuluğun kıymetini biliyoruz, sizi satış ofisine kahve içmeye bekliyoruz” dediler.

Çayırova Mutlukent’te kısa süre önce 750 konutluk devasa projesinin basın lansmanını yaparak kendilerini bölge halkına tanıtan Zeray İnşaat yetkilileri inşaatın başlamasının ardından bölge esnafına giderek ziyaretlerde bulundular. Bölgede farkındalık yaratan ve profesyonel kadrosu ile farklı bir bakış açısı ortaya koyan Zeray İnşaat, Şirketin Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sevinç Soydan, Satış ve Pazarlama Direktörü Murat Uzuner ve satış ekibi ile Çayırova da ticari faaliyet gösteren tüm işyerlerine, üzerlerinde “Komşuluğun kıymetini biliyoruz, sizi satış ofisine kahve içmeye bekliyoruz” yazılı hediye verdiler. Gittikleri işyerlerinde yoğun ilgi ile karşılaşan Zeray İnşaat yetkilileri duydukları memnuniyeti dile getirirken, hatıra amaçlı fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmediler. Zeray İnşaat’ı kentimize verdikleri değer neticesiyle tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.