Zeybek; “Vatandaşımızın yanındayız!”

Siyaset 19.11.2019 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zeybek; “Vatandaşımızın yanındayız!”

AK Parti’nin sürekli halkın içerisinde bir parti olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Emine Zeybek, yeniden başlatılan “halk günü” uygulaması ile parti binasında vatandaşla buluştu. Zeybek, “Ayda 1 kere böyle vatandaşla buluşalım diye düşündük. Diğer vekillerimiz de zannediyorum devam ederler” dedi. AK Parti’nin Kocaeli siyasetinde başlattığı milletvekillerinin halk günü uygulaması Emine Zeybek ile yeniden başladı. Ayda bir milletvekilinin parti binasında vatandaşı dinlemesi bekleniyor. AK Parti il binasında düzenlenen ‘Halk Günü’ uygulaması kapsamında halkın öneri ve taleplerini dinleyen AK Parti Milletvekili Emine Zeybek, “AK Parti sürekli halkın içinde olması gereken bir parti, oluyoruz da” dedi. HERKESE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ Ak Parti Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti teşkilatlarında gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir benzeri olarak ‘Halk Günü’nü başlattı. Halk Günü ile ilgili konuşan Milletvekili Emine Zeybek, “Partimiz bunu geçen dönem de yapıyordu. Ben zaman buldukça yapacağım bu buluşmayı. Yaklaşık 1,5 sene oldu vekil olalı; her hafta sahadayım ama buna rağmen mesajlar geliyor. Diyorlar ki ‘Bir 10 dakika, 5 dakika görüşelim.’ Biz 12 ilçede programlar yapıyoruz herkese yetişmeye çalışıyoruz ama mümkün değil, 24 saatinizi ayırsanız yine yetmiyor. Ancak şimdi başlayabildik” dedi. “VATANDAŞTAN YOĞUN TALEP” Zeybek, “En son böyle bir konsept yapmak istedim. Bunu ayda 1 yapmayı düşünüyorum. Ankara’da da yoğun programlarımız oluyor. 3 gün şehirde, 3 gün Ankara’da inanın eve uğramıyorum ama buna rağmen yetişemiyoruz. Bu şekilde yapılabildiğimiz kadar yapacağız. AK Parti sürekli halkın içinde olması gereken bir parti, oluyoruz da. Son zamanlarda vatandaştan yoğun talep gelince böyle bir şey yapmayı düşündük. Evde otursam haklı vatandaş diyeceğim ama sürekli görüşmeler içerisindeyiz. Ailem de görüşmek istiyor ama onlara da artık ‘Artık herkes aile’ diyorum. Daha önce de yapılıyordu ancak üst üste seçimler geldi. Ancak şimdi başlayabildik. Ayda 1 kere böyle vatandaşla buluşalım diye düşündük. Diğer vekillerimiz de zannediyorum devam ederler” ifadelerine yer verdi.

AK Parti’nin sürekli halkın içerisinde bir parti olduğunu belirten AK Parti Milletvekili Emine Zeybek, yeniden başlatılan “halk günü” uygulaması ile parti binasında vatandaşla buluştu. Zeybek, “Ayda 1 kere böyle vatandaşla buluşalım diye düşündük. Diğer vekillerimiz de zannediyorum devam ederler” dedi.

AK Parti’nin Kocaeli siyasetinde başlattığı milletvekillerinin halk günü uygulaması Emine Zeybek ile yeniden başladı. Ayda bir milletvekilinin parti binasında vatandaşı dinlemesi bekleniyor. AK Parti il binasında düzenlenen ‘Halk Günü’ uygulaması kapsamında halkın öneri ve taleplerini dinleyen AK Parti Milletvekili Emine Zeybek, “AK Parti sürekli halkın içinde olması gereken bir parti, oluyoruz da” dedi.

HERKESE YETİŞMEYE ÇALIŞIYORUZ

Ak Parti Milletvekili Emine Zeybek, AK Parti teşkilatlarında gerçekleştirilen ‘Nöbetçi Vekil’ uygulamasının bir benzeri olarak ‘Halk Günü’nü başlattı. Halk Günü ile ilgili konuşan Milletvekili Emine Zeybek, “Partimiz bunu geçen dönem de yapıyordu. Ben zaman buldukça yapacağım bu buluşmayı. Yaklaşık 1,5 sene oldu vekil olalı; her hafta sahadayım ama buna rağmen mesajlar geliyor. Diyorlar ki ‘Bir 10 dakika, 5 dakika görüşelim.’ Biz 12 ilçede programlar yapıyoruz herkese yetişmeye çalışıyoruz ama mümkün değil, 24 saatinizi ayırsanız yine yetmiyor. Ancak şimdi başlayabildik” dedi.

“VATANDAŞTAN YOĞUN TALEP”

Zeybek, “En son böyle bir konsept yapmak istedim. Bunu ayda 1 yapmayı düşünüyorum. Ankara’da da yoğun programlarımız oluyor. 3 gün şehirde, 3 gün Ankara’da inanın eve uğramıyorum ama buna rağmen yetişemiyoruz. Bu şekilde yapılabildiğimiz kadar yapacağız. AK Parti sürekli halkın içinde olması gereken bir parti, oluyoruz da. Son zamanlarda vatandaştan yoğun talep gelince böyle bir şey yapmayı düşündük. Evde otursam haklı vatandaş diyeceğim ama sürekli görüşmeler içerisindeyiz. Ailem de görüşmek istiyor ama onlara da artık ‘Artık herkes aile’ diyorum. Daha önce de yapılıyordu ancak üst üste seçimler geldi. Ancak şimdi başlayabildik. Ayda 1 kere böyle vatandaşla buluşalım diye düşündük. Diğer vekillerimiz de zannediyorum devam ederler” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.