19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Zirve Turizm sektörü canlandıracak!

Gebze 15.10.2019 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Zirve Turizm sektörü canlandıracak!

Gebze’de servis taşımacılığı yapan 7 önemli firmanın bir araya gelerek kurduğu Zirve Turizm’in kalitesi ve ünü ilçe sınırlarına taştı. Zirve Turizm artık İstanbul piyasasında da etkin rol oynayacak. Develi Turizm, Trakya Turizm, Öz Gülhan Turizm, Seyranlar Turizm, Çakmak Turizm, Acarlar Turizm ve Türker Turizm’in bir araya gelerek kurdukları Zirve Turizm, İstanbul’da faaliyet gösteren ve servis taşımacılığını yaptıkları WITTUR Asansör’ün servis şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi. ‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’ Programda söz alan Zirve Turizm yetkilisi Eyüp Develi, servis şoförlerine hitaben birlikte güçlü olduklarını ve Zirve Turizm’in hep birlikte daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Servis şoförlerinin istek ve taleplerini de dinleyen firma yetkilileri, çözüm yolları için de gerekli çalışmalar yapacaklarına vurgu yaptı. Sektörü canlı tutmak ve kalite getirmek için Zirve’yi kurduklarına dikkat çeken firma yetkilileri, zaman zaman şoförlerle bir araya gelerek, şoförlerin sıkıntılarına en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. İstanbul’da sektörün sıkıntılı olduğuna dikkat çeken Zirve Turizm yetkilileri, bundan sonra İstanbul piyasasında ki projelerde Zirve Turizm’inde daha aktif olacağını söyledi. ŞOFÖRLERDEN ZİRVE’YE ÖVGÜ Zirve Turizm yetkilileri ile bir araya gelen şoförler ise, ilk defa böyle ilgi ve alakalı ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, Zirve Turizm yetkililerine övgüler yağdırdı. Sürekli kendileri ile irtibat halinde olan Zirve Turizm’de olmaktan mutlu olduklarını dile getiren şoförler,  daha önce çalıştıkları firmalarda 120 gün vade ile çalıştıklarını ve bazen paralarını bile alamadıklarını ifade ettiler. Yaklaşık 2 aydır Zirve Turizm'de çalıştıklarını söyleyen Şoförler, Zirve Turizm her ayın başında  ödemelerinizi  yapıyor.  İstanbul bölgesinde ilk defa böyle bir kurumsal firmaya rastladık.  Zirve Turizm çalışanın hakkını alın teri kurumadan veriyor. Bizler Zirve Turizm'i kendi ailemiz gibi sahiplendik.  Ayrıca proje yöneticisi Hakan Gürpınar ve Ulaşım koordinatörü Hasan Altındaş’ın da bizlerden  yakından ilgilendiklerinden ötürü teşekkür ederiz..

Gebze’de servis taşımacılığı yapan 7 önemli firmanın bir araya gelerek kurduğu Zirve Turizm’in kalitesi ve ünü ilçe sınırlarına taştı. Zirve Turizm artık İstanbul piyasasında da etkin rol oynayacak. Develi Turizm, Trakya Turizm, Öz Gülhan Turizm, Seyranlar Turizm, Çakmak Turizm, Acarlar Turizm ve Türker Turizm’in bir araya gelerek kurdukları Zirve Turizm, İstanbul’da faaliyet gösteren ve servis taşımacılığını yaptıkları WITTUR Asansör’ün servis şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

‘BİZ BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ’

Programda söz alan Zirve Turizm yetkilisi Eyüp Develi, servis şoförlerine hitaben birlikte güçlü olduklarını ve Zirve Turizm’in hep birlikte daha iyi yerlere geleceğini söyledi. Servis şoförlerinin istek ve taleplerini de dinleyen firma yetkilileri, çözüm yolları için de gerekli çalışmalar yapacaklarına vurgu yaptı. Sektörü canlı tutmak ve kalite getirmek için Zirve’yi kurduklarına dikkat çeken firma yetkilileri, zaman zaman şoförlerle bir araya gelerek, şoförlerin sıkıntılarına en hızlı şekilde çözüme kavuşturacaklarını ifade etti. İstanbul’da sektörün sıkıntılı olduğuna dikkat çeken Zirve Turizm yetkilileri, bundan sonra İstanbul piyasasında ki projelerde Zirve Turizm’inde daha aktif olacağını söyledi.

ŞOFÖRLERDEN ZİRVE’YE ÖVGÜ

Zirve Turizm yetkilileri ile bir araya gelen şoförler ise, ilk defa böyle ilgi ve alakalı ile karşı karşıya kaldıklarını söyleyerek, Zirve Turizm yetkililerine övgüler yağdırdı. Sürekli kendileri ile irtibat halinde olan Zirve Turizm’de olmaktan mutlu olduklarını dile getiren şoförler,  daha önce çalıştıkları firmalarda 120 gün vade ile çalıştıklarını ve bazen paralarını bile alamadıklarını ifade ettiler. Yaklaşık 2 aydır Zirve Turizm'de çalıştıklarını söyleyen Şoförler, Zirve Turizm her ayın başında  ödemelerinizi  yapıyor.  İstanbul bölgesinde ilk defa böyle bir kurumsal firmaya rastladık.  Zirve Turizm çalışanın hakkını alın teri kurumadan veriyor. Bizler Zirve Turizm'i kendi ailemiz gibi sahiplendik.  Ayrıca proje yöneticisi Hakan Gürpınar ve Ulaşım koordinatörü Hasan Altındaş’ın da bizlerden  yakından ilgilendiklerinden ötürü teşekkür ederiz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.