Zonguldak’tan Gebze’ye ziyaret

Gebze 27.10.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Zonguldak’tan Gebze’ye ziyaret

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti. Ziyarette her iki üniversitenin ortak çalışma konuları üzerinde Rektör Çufalı, ve Rektör Aslan fikir paylaşımında bulundular. Ziyarette Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a Devrek Bastonu takdim etti. Ziyarette konuşan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, “Üniversitemizin tüm olanakları, Türkiye’deki tüm paydaşlarımıza açık. Bilim ve teknolojinin öncü kuruluşlarından olan Türkiye’nin Araştırma Üniversitesi Gebze Teknik Üniversite’nde yürütülen projelerimize eminim ki Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi de büyük katkılar sağlayacaktır. Ortak çalışmalarımız devam edecek” dedi. Rektör Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Çufalı’ya teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’ı ziyaret etti.

Ziyarette her iki üniversitenin ortak çalışma konuları üzerinde Rektör Çufalı, ve Rektör Aslan fikir paylaşımında bulundular. Ziyarette Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan’a Devrek Bastonu takdim etti. Ziyarette konuşan GTÜ Rektörü Prof. Dr. Muhammed Hasan Aslan, “Üniversitemizin tüm olanakları, Türkiye’deki tüm paydaşlarımıza açık. Bilim ve teknolojinin öncü kuruluşlarından olan Türkiye’nin Araştırma Üniversitesi Gebze Teknik Üniversite’nde yürütülen projelerimize eminim ki Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi de büyük katkılar sağlayacaktır. Ortak çalışmalarımız devam edecek” dedi. Rektör Arslan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Çufalı’ya teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.