GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Konak Müjdeyle Açıldı

Darıca 05.10.2018 - 15:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Konak Müjdeyle Açıldı

Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı.

Darıca Belediyesi,  Bağlarbaşı Mahalle Konağı ve K.Karabekir Mahalle Konağı’nın ardından Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İdari Birim Müdürleri, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile hizmete açtı. Osmangazi Mahallesi Dilan Sokak’ta hizmete giren Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağının giriş katı aile sağlık merkezi olarak kullanılacak. Bunun yanı sıra üst katta etüt sınıfı,  dikiş nakış sınıfı, öğretmenler odası, idari birim,  mescid ve tuvaletler bulunuyor.  KARABACAK  “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN” Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ”Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun.Bugün birlik ve beraberlik günümüzdür. Birliğimize ve beraberliğimize göz diken ülkemiz üzerinde oyunlarını oynamaya çalışan, plan yapmaktan vazgeçmeyen tüm unsurlara karşı duruşumuz değişmeyecektir. Daha dün Batman’da şehit olan vatan evlatlarımıza buradan rahmet diliyorum.” Dedi. Konağa adı verilen Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun’un ağabeyi ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da açılış programında davetlilere ve katılımcılara yönelik bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. İlçe protokolünün açılış kurdelesini hep birlikte kestiği program öncesi Mehteran Alayı konser verirken Kur’an-ı Kerim Tilaveti de yer aldı. BİR DE MÜJDE VERİLDİ Darıca’nın giriş çıkış noktalarından biri olan Osmangazi Köprüsünün ilk yapımında yaya yolu ve duble geliş gidiş olarak yapılmasını o dönemde mümkün olmadığını ifade eden darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu köprünü ile ilgili iyileştirme çalışmalarının da başlanacağı ifade edildi. Tören sonunda vatandaşlara aşure dağıtımı yapılarak, konağın içi gezdirildi.
Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı düzenlenen törenle açıldı.

Darıca Belediyesi,  Bağlarbaşı Mahalle Konağı ve K.Karabekir Mahalle Konağı’nın ardından Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İdari Birim Müdürleri, Darıca Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile hizmete açtı. Osmangazi Mahallesi Dilan Sokak’ta hizmete giren Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağının giriş katı aile sağlık merkezi olarak kullanılacak. Bunun yanı sıra üst katta etüt sınıfı,  dikiş nakış sınıfı, öğretmenler odası, idari birim,  mescid ve tuvaletler bulunuyor. 

KARABACAK  “İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın açılışında konuşan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ”Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun.Bugün birlik ve beraberlik günümüzdür. Birliğimize ve beraberliğimize göz diken ülkemiz üzerinde oyunlarını oynamaya çalışan, plan yapmaktan vazgeçmeyen tüm unsurlara karşı duruşumuz değişmeyecektir. Daha dün Batman’da şehit olan vatan evlatlarımıza buradan rahmet diliyorum.” Dedi. Konağa adı verilen Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun’un ağabeyi ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da açılış programında davetlilere ve katılımcılara yönelik bir selamlama konuşması gerçekleştirdiler. İlçe protokolünün açılış kurdelesini hep birlikte kestiği program öncesi Mehteran Alayı konser verirken Kur’an-ı Kerim Tilaveti de yer aldı.

BİR DE MÜJDE VERİLDİ

Darıca’nın giriş çıkış noktalarından biri olan Osmangazi Köprüsünün ilk yapımında yaya yolu ve duble geliş gidiş olarak yapılmasını o dönemde mümkün olmadığını ifade eden darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, bu köprünü ile ilgili iyileştirme çalışmalarının da başlanacağı ifade edildi. Tören sonunda vatandaşlara aşure dağıtımı yapılarak, konağın içi gezdirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.