GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

ŞEHİT GAZİ –SEN Gebze’de faaliyette!

Gebze 27.07.2018 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

ŞEHİT GAZİ –SEN Gebze’de faaliyette!

ŞEHİT GAZİ –SEN (Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları İle Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) Gebze’de faaliyete başladı.

Gebze SGM(Sosyal Güvenlik Merkezi) Müdürlüğü’nde önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine ŞEHİT GAZİ –SEN Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ocak ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli İl Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu ile sendika üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını Gökhan Hüseyinoğlu yaptı. Hüseyinoğlu’nun konuşmasının ardından ŞEHİT GAZİ –SEN Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ocak bir konuşma yaptı. Başkan Ocak, “Sendikamız 11 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Valiliği’ne yapmış olduğu yazılı müracaatı ile kuruluş evraklarını teslim ederek faaliyet belgesini almış ve Tüzel Kişilik kazanarak, ŞEHİT GAZİ –SEN (Gazi, Gazi Ve Şehit Yakınları İle Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) adı altında faaliyete başlamıştır. GRUPLAŞMADA BULUNULMAYACAK Amacı, Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları, Engelli, Yetiştirme Yurtlarından Gelenler ile Vatansever Tüm Kamu Görevlilerini tek çatı altında toparlamaktır. Kamudaki özellikle memur ve diğer kamu görevlisi arkadaşlarımızın çalışma saatleri iyi bir durumda değildir, çalışma hayatında sorunlar vardır. Sendikal anlayış sendikacılık yapmak yerine sendikacılığı belli odaklara yaklaşmaya odakladığı için memur arkadaşların sorunları çözüme kavuşturulamıyordur. Sendikamızın hedefi bu sistemi tamamen değiştirmektir. Sendikayı siyasetin gölgesinden çıkaralım bağımsız hale getirelim.  Bütün kararlar üyelerimizle karşılıklı danışmalar sonucu alınacak ve hiçbir gruplaşmanın içinde bulunulmayacaktır. GEBZE’DE 60 ÜYE Kocaeli İl Başkanımız Sayın Yaşar Hüseyinoğlu 05.06.2018 tarihinde görevine başlamış ve o günden bugüne kadar Kocaeli’nin birçok ilçesine ziyarette bulunmuş ve şuan itibariyle sadece Kocaeli Gebze ilçesinde bu denli kısa bir zamanda 60 üye sendikamıza kazandırmıştır. Kocaeli İl Başkanlığı olarak sendikamızda var olan bütün üyelerimiz yararına anlaşmalar imzalanmış olup üyelerimiz bu kurumlardan avantajlı bir şekilde yararlanmaya başlamıştır. Sağlık, giyim, gıda ve ulaşım içeren avantajlı birçok görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Kocaeli İl Başkanlığı olarak amacımız bütün üyelerimize hizmet etmekte sınır tanımayarak çalışmaktır.” dedi.         Haber: SEDA ATAKİŞİ
ŞEHİT GAZİ –SEN (Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları İle Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) Gebze’de faaliyete başladı.

Gebze SGM(Sosyal Güvenlik Merkezi) Müdürlüğü’nde önceki gün gerçekleştirilen açılış törenine ŞEHİT GAZİ –SEN Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ocak ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli İl Başkanı Yaşar Hüseyinoğlu ile sendika üyeleri katıldı. Törenin açılış konuşmasını Gökhan Hüseyinoğlu yaptı. Hüseyinoğlu’nun konuşmasının ardından ŞEHİT GAZİ –SEN Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ocak bir konuşma yaptı. Başkan Ocak, “Sendikamız 11 Aralık 2017 tarihinde İstanbul Valiliği’ne yapmış olduğu yazılı müracaatı ile kuruluş evraklarını teslim ederek faaliyet belgesini almış ve Tüzel Kişilik kazanarak, ŞEHİT GAZİ –SEN (Gazi, Gazi Ve Şehit Yakınları İle Vatansever Kamu Görevlileri Sendikası) adı altında faaliyete başlamıştır.

GRUPLAŞMADA BULUNULMAYACAK

Amacı, Gazi, Gazi ve Şehit Yakınları, Engelli, Yetiştirme Yurtlarından Gelenler ile Vatansever Tüm Kamu Görevlilerini tek çatı altında toparlamaktır. Kamudaki özellikle memur ve diğer kamu görevlisi arkadaşlarımızın çalışma saatleri iyi bir durumda değildir, çalışma hayatında sorunlar vardır. Sendikal anlayış sendikacılık yapmak yerine sendikacılığı belli odaklara yaklaşmaya odakladığı için memur arkadaşların sorunları çözüme kavuşturulamıyordur. Sendikamızın hedefi bu sistemi tamamen değiştirmektir. Sendikayı siyasetin gölgesinden çıkaralım bağımsız hale getirelim.  Bütün kararlar üyelerimizle karşılıklı danışmalar sonucu alınacak ve hiçbir gruplaşmanın içinde bulunulmayacaktır.

GEBZE’DE 60 ÜYE

Kocaeli İl Başkanımız Sayın Yaşar Hüseyinoğlu 05.06.2018 tarihinde görevine başlamış ve o günden bugüne kadar Kocaeli’nin birçok ilçesine ziyarette bulunmuş ve şuan itibariyle sadece Kocaeli Gebze ilçesinde bu denli kısa bir zamanda 60 üye sendikamıza kazandırmıştır. Kocaeli İl Başkanlığı olarak sendikamızda var olan bütün üyelerimiz yararına anlaşmalar imzalanmış olup üyelerimiz bu kurumlardan avantajlı bir şekilde yararlanmaya başlamıştır. Sağlık, giyim, gıda ve ulaşım içeren avantajlı birçok görüşmelerimiz halen devam etmektedir. Kocaeli İl Başkanlığı olarak amacımız bütün üyelerimize hizmet etmekte sınır tanımayarak çalışmaktır.” dedi.

 

 

 

 

Haber: SEDA ATAKİŞİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.