1 puana razı olduk 2-2

Spor 06.09.2021 - 14:13, Güncelleme: 06.09.2021 - 14:13
 

1 puana razı olduk 2-2

1 puana razı olduk 2-2

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Yomraspor ile 2-2 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Darıca Gençlerbirliği’nin yeni transferlerinden Fatih Şerifoğlu ve Tolga Tekin sahaya ilk 11’de çıkarken, gollere bu iki isim imzasını koydu. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin 11.dakikasında savunmadan topu çalan Fatih Şerifoğlu ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 16.dakikada kaleci Alper Doğan’ın kontrolsüz çıkışı sonrasında penaltı kazanan konuk ekip, Fatih Taşdelen’in topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndermesi sonrasında 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkan Sarp Yiğit’in talebeleri, kusursuz bir 30 dakika oynadı. ASİSTLER TOLGA’DAN, GOLLER FATİH’TEN 27.dakikada Tolga Tekin’in adrese teslim ortasına altı pasta tek vuruş yapan Fatih Şerifoğlu, takımının yeni sezondaki ilk golüne imzasını koyarken, maçta skora denge getirdi:1-1 Bulduğu golün moraliyle önde basmaya devam eden ve coşkulu bir futbol sergileyen sarı yeşilliler, ilk gole benzer bir atak organizasyonu ile bir gol daha buldu. Tolga Tekin’in hazırladığı atakta ceza sahası içinde topla buluşarak nefis bir dönüşle önünü boşaltan Fatih Şerifoğlu, sağ ayağı ile köşeye güzel bir plase vuruş yaparak kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti. İlk yarıyı temsilcimiz Darıca G.B 2-1 önde kapattı. İKİNCİ YARIDA DURDUK Karşılaşmanın ikinci yarısında frene basan sarı yeşilli ekibimiz, durağan bir oyun sergileyerek savunmaya çekildi. Skoru koruma iç güdüsü ile geriye yaslanan sarı yeşilliler, 64.dakikasında bir korner atışı sonucunda Alp Han Çetinkaya’nın kafa golüne engel olamadı ve maçta skora yeniden denge geldi:2-2 Golün ardından aradığı tempoyu ve hücum varyasyonlarını bir türlü yakalamayan sarı yeşilli ekibimiz, üretkenlikten uzak bir görüntü çizerken kalesinde iki kez tehlike atlattı. Mücadelenin son bölümünde galibiyet golü arayışından sonuç çıkaramayan sarı yeşilli ekibimiz sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak sezonun ilk haftasında hanesine 1 puan yazdırdı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Çarşambaspor’a konuk olacak.
1 puana razı olduk 2-2

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, yeni sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Yomraspor ile 2-2 berabere kalarak sezona 1 puanla başladı. Darıca Gençlerbirliği’nin yeni transferlerinden Fatih Şerifoğlu ve Tolga Tekin sahaya ilk 11’de çıkarken, gollere bu iki isim imzasını koydu. 15 Temmuz Stadı’nda oynanan mücadelenin 11.dakikasında savunmadan topu çalan Fatih Şerifoğlu ceza sahasına girer girmez sağ çaprazdan vuruşunda top yan ağlarda kaldı. 16.dakikada kaleci Alper Doğan’ın kontrolsüz çıkışı sonrasında penaltı kazanan konuk ekip, Fatih Taşdelen’in topu ve kaleciyi ayrı köşelere göndermesi sonrasında 1-0 öne geçti. Bu dakikadan itibaren oyunu rakip yarı sahaya yıkan Sarp Yiğit’in talebeleri, kusursuz bir 30 dakika oynadı.

ASİSTLER TOLGA’DAN, GOLLER FATİH’TEN

27.dakikada Tolga Tekin’in adrese teslim ortasına altı pasta tek vuruş yapan Fatih Şerifoğlu, takımının yeni sezondaki ilk golüne imzasını koyarken, maçta skora denge getirdi:1-1 Bulduğu golün moraliyle önde basmaya devam eden ve coşkulu bir futbol sergileyen sarı yeşilliler, ilk gole benzer bir atak organizasyonu ile bir gol daha buldu. Tolga Tekin’in hazırladığı atakta ceza sahası içinde topla buluşarak nefis bir dönüşle önünü boşaltan Fatih Şerifoğlu, sağ ayağı ile köşeye güzel bir plase vuruş yaparak kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti. İlk yarıyı temsilcimiz Darıca G.B 2-1 önde kapattı.

İKİNCİ YARIDA DURDUK

Karşılaşmanın ikinci yarısında frene basan sarı yeşilli ekibimiz, durağan bir oyun sergileyerek savunmaya çekildi. Skoru koruma iç güdüsü ile geriye yaslanan sarı yeşilliler, 64.dakikasında bir korner atışı sonucunda Alp Han Çetinkaya’nın kafa golüne engel olamadı ve maçta skora yeniden denge geldi:2-2 Golün ardından aradığı tempoyu ve hücum varyasyonlarını bir türlü yakalamayan sarı yeşilli ekibimiz, üretkenlikten uzak bir görüntü çizerken kalesinde iki kez tehlike atlattı. Mücadelenin son bölümünde galibiyet golü arayışından sonuç çıkaramayan sarı yeşilli ekibimiz sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılarak sezonun ilk haftasında hanesine 1 puan yazdırdı. Darıca G.B gelecek hafta deplasmanda Çarşambaspor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.