15 Temmuz coşkusu Darıca’da yaşanacak

Darıca 13.07.2021 - 16:35, Güncelleme: 13.07.2021 - 16:35
 

15 Temmuz coşkusu Darıca’da yaşanacak

15 Temmuz coşkusu ve gururu Darıca’da yaşanacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Darıca adeta tek yürek olacak. Gün boyu devam edecek etkinliklerde akşam ise yürüyüş ve anma programı gerçekleşecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Darıca’da gün boyu devam edecek etkinliklerle kutlanacak. Darıca Kaymakamlığı ile Darıca Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği etkinlikler 15 Temmuz Perşembe Günü saat 10.30’da şehitlik ziyareti ile başlayacak. Saat 12:00’da Çınaraltı Meydanı’nda fotoğraf sergisi ile devam edecek etkinlikte ardından saat 13.15’te Eyüboğlu Camiin’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek. Anma etkinlikleri akşam saat 20.30’da Bağlarbaşı Merkez Cami önünden başlayacak yürüyüş ile devam edecek ve 21.15’te Dudayev Sahili’nde bulunan Amfi Tiyatroda gerçekleşecek anma programı ile son bulacak. Amfi tiyatroda Darıca protokolü vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutacak. DİRİLİŞ DESTANININ YAZILDIĞI GÜN Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz'da ülkesi için canını veren 251 şehidimizi ve tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın ki aziz Türk milleti bayrağına göz dikenlere her zaman gerekli dersi verecektir. 15 Temmuz, ülkemizin birlik ve beraberliğine, milli iradesine, demokrasisine kasteden hain FETÖ terör örgütüne karşı tüm Türkiye'nin tek yürek olarak karşı durduğu, yeni bir diriliş destanının yazıldığı gündür. NÖBETE DAVET EDİYORUM Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu ile halkını meydanlara davet etmesiyle birlikte hain darbe girişimi milletin karşısında başarısız olarak yerini şanlı bir destana bırakmıştır. Aziz Türk milleti, geçmişte Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği birlik beraberlik gibi 15 Temmuz’da da aynı ruh ve aynı inançla ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen tüm oyunları bozmuştur. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar anlamalı ki vatanımıza ve bayrağımıza karşı yapılacak her hareket, 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. 15 Temmuz gibi hain darbe kalkışmalarının bir daha yaşanmaması temennisiyle vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum. Yapılan bu ihaneti asla unutmayalım, unutturmayalım. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz gecesi düzenleyeceğimiz yürüyüş ve demokrasi nöbetine davet ediyorum.”  
15 Temmuz coşkusu ve gururu Darıca’da yaşanacak. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Darıca adeta tek yürek olacak. Gün boyu devam edecek etkinliklerde akşam ise yürüyüş ve anma programı gerçekleşecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Darıca’da gün boyu devam edecek etkinliklerle kutlanacak. Darıca Kaymakamlığı ile Darıca Belediyesi’nin birlikte düzenleyeceği etkinlikler 15 Temmuz Perşembe Günü saat 10.30’da şehitlik ziyareti ile başlayacak. Saat 12:00’da Çınaraltı Meydanı’nda fotoğraf sergisi ile devam edecek etkinlikte ardından saat 13.15’te Eyüboğlu Camiin’nde Mevlid-i Şerif programı düzenlenecek. Anma etkinlikleri akşam saat 20.30’da Bağlarbaşı Merkez Cami önünden başlayacak yürüyüş ile devam edecek ve 21.15’te Dudayev Sahili’nde bulunan Amfi Tiyatroda gerçekleşecek anma programı ile son bulacak. Amfi tiyatroda Darıca protokolü vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tutacak.

DİRİLİŞ DESTANININ YAZILDIĞI GÜN

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 15 Temmuz’u unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade eden Başkan Muzaffer Bıyık, şu ifadelere yer verdi: “15 Temmuz'da ülkesi için canını veren 251 şehidimizi ve tüm gazilerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nü kutluyorum. Allah bize bir daha 15 Temmuz gibi bir ihanet yaşatmasın. Ama hainler de şunu unutmasın ki aziz Türk milleti bayrağına göz dikenlere her zaman gerekli dersi verecektir. 15 Temmuz, ülkemizin birlik ve beraberliğine, milli iradesine, demokrasisine kasteden hain FETÖ terör örgütüne karşı tüm Türkiye'nin tek yürek olarak karşı durduğu, yeni bir diriliş destanının yazıldığı gündür.

NÖBETE DAVET EDİYORUM

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik ve kararlı duruşu ile halkını meydanlara davet etmesiyle birlikte hain darbe girişimi milletin karşısında başarısız olarak yerini şanlı bir destana bırakmıştır. Aziz Türk milleti, geçmişte Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda gösterdiği birlik beraberlik gibi 15 Temmuz’da da aynı ruh ve aynı inançla ülkemiz üzerinde oynanmak isteyen tüm oyunları bozmuştur. Ülkemiz üzerinde hain emeller peşinde koşanlar anlamalı ki vatanımıza ve bayrağımıza karşı yapılacak her hareket, 15 Temmuz’da olduğu gibi bundan sonra da karşısında yüce milletimizi bulacaktır. 15 Temmuz gibi hain darbe kalkışmalarının bir daha yaşanmaması temennisiyle vatanımızı savunurken yaşamını yitiren tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize ise şifalar diliyorum. Yapılan bu ihaneti asla unutmayalım, unutturmayalım. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizi 15 Temmuz gecesi düzenleyeceğimiz yürüyüş ve demokrasi nöbetine davet ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Ak Partili Kızgın
(13.07.2021 19:19 - #72378)
Geçti borun pazarı sür eseginizi nigdeye kendiniz yaptınız kendiniz oynayaniz kimse gelmez bunuda unutmayın anca paralı ve kemik yalayıcılar gelir
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.