19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

18 yaş altı Kız Milli Takımı İzmir’de çalışıyor

Spor 08.07.2021 - 12:10, Güncelleme: 08.07.2021 - 12:10
 

18 yaş altı Kız Milli Takımı İzmir’de çalışıyor

18 yaş altı Kız Milli Takımı İzmir’de çalışıyor

27 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Çekya’nın Klatovy kentinde düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers’ta mücadele edecek olan 18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız kampa girdi. İzmir’de Başantrenör Ömer Buharalı yönetiminde çalışmalarını sürdüren milli sporcularımıza kampın ilk iki gününde sakatlık ölçüm analizi ve performans testleri yapıldı. Ay-yıldızlılarımız, 23 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarını İzmir’de gerçekleştirecek. Millilerimiz, Çekya’nın Klatovy kentinde düzenlenecek organizasyonda Litvanya, Çekya, Macaristan, Sırbistan ve İrlanda ile karşı karşıya gelecek.
18 yaş altı Kız Milli Takımı İzmir’de çalışıyor

27 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasında Çekya’nın Klatovy kentinde düzenlenecek FIBA 18 Yaş Altı Kızlar Avrupa Challengers’ta mücadele edecek olan 18 Yaş Altı Kız Milli Takımımız kampa girdi.

İzmir’de Başantrenör Ömer Buharalı yönetiminde çalışmalarını sürdüren milli sporcularımıza kampın ilk iki gününde sakatlık ölçüm analizi ve performans testleri yapıldı. Ay-yıldızlılarımız, 23 Temmuz Cuma gününe kadar hazırlıklarını İzmir’de gerçekleştirecek. Millilerimiz, Çekya’nın Klatovy kentinde düzenlenecek organizasyonda Litvanya, Çekya, Macaristan, Sırbistan ve İrlanda ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.