19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

20’nci takımı Gebzespor oldu!

Spor 18.08.2021 - 17:31, Güncelleme: 18.08.2021 - 17:31
 

20’nci takımı Gebzespor oldu!

20’nci takımı Gebzespor oldu!

Gebzespor, yılların tecrübesi Erol Yükseker’i transfer etti. Kariyerinde birbirinden önemli camialarda başarılar ve şampiyonluklar kazanan 38 yaşındaki stoper Erol’un 20’nci takımı Gebzespor oldu. Tam 451 kez yeşil sahaya ayak basan, savunma oyuncusu olmasına rağmen, 16 kez de rakip fileleri sarsma başarısı gösteren deneyimli stoper, Ümraniyespor ve Bayburt İl Özel İdare takımlarında şampiyonluk sevinci yaşadı. İLK KEZ AMATÖRDE OYNAYACAK Kariyerinde 5 kez de kırmızı kart gören ve tatlı sert futboluyla tanınan 1.88 cm boyundaki Yükseker, Eyüpspor, Kartalspor, Küçükköy, Alibeyköy(2 farklı dönem), Kırşehirspor, Orduspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Sarıyer, Altay, Tepecikspor, Ümraniyespor, Pendikspor, Bayburt İl Özel İdare(2 farklı dönem), Esenler Erokspor ve Çankaya FK takımlarının formasını giydi. Erol Yükseker, kariyerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.  
20’nci takımı Gebzespor oldu!

Gebzespor, yılların tecrübesi Erol Yükseker’i transfer etti. Kariyerinde birbirinden önemli camialarda başarılar ve şampiyonluklar kazanan 38 yaşındaki stoper Erol’un 20’nci takımı Gebzespor oldu. Tam 451 kez yeşil sahaya ayak basan, savunma oyuncusu olmasına rağmen, 16 kez de rakip fileleri sarsma başarısı gösteren deneyimli stoper, Ümraniyespor ve Bayburt İl Özel İdare takımlarında şampiyonluk sevinci yaşadı.

İLK KEZ AMATÖRDE OYNAYACAK

Kariyerinde 5 kez de kırmızı kart gören ve tatlı sert futboluyla tanınan 1.88 cm boyundaki Yükseker, Eyüpspor, Kartalspor, Küçükköy, Alibeyköy(2 farklı dönem), Kırşehirspor, Orduspor, Adana Demirspor, Balıkesirspor, Sarıyer, Altay, Tepecikspor, Ümraniyespor, Pendikspor, Bayburt İl Özel İdare(2 farklı dönem), Esenler Erokspor ve Çankaya FK takımlarının formasını giydi. Erol Yükseker, kariyerinde ilk kez Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.