22 Kasım Pazartesi Okullar Açılacak Mı?

Eğitim 21.11.2021 - 09:39, Güncelleme: 21.11.2021 - 09:39
 

22 Kasım Pazartesi Okullar Açılacak Mı?

Ara Tatil Ne Zaman Bitiyor?

İşte cevaplar... Ara tatil ne zaman bitiyor? Kovid-19 pandemisi nedeniyle 1,5 yıllık aranın ardından yüz yüze eğitime geçilen okullarda ilk ara tatil 15 Kasım'da başladı. Öğrenciler ve velileri ara tatilin ardından yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu hakkında son gelişmeleri yazımızda ele aldık. Peki, okullar uzaktan eğitime geçecek mi? 22 Kasım Pazartesi okullar açılacak mı? Ara tatil ne zaman bitiyor? İşte haberin detayları... OKULLAR UZAKTAN EĞİTİME GEÇECEK Mİ? Hemen şunu belirtelim ki, ara tatilin ardından öğrenciler yüz yüze eğitime devam edecek. Bilim Kurulu ve Kabine Toplantısı'nda uzaktan eğitime geçilmeyeceği belirtilmişti. ARA TATİL NE ZAMAN BİTİYOR? 15 Kasım 2021 Pazartesi başlayan ilk ara tatil 19 Kasım Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 21 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacak. .MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN UZAKTAN EĞİTİM KARARI Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinde değişikliğe gitti. 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve valiliklere gönderilen yazıda evde eğitim hizmetinin velinin talebi ve özel hizmetleri kurulu kararı doğrultusunda evde yüz yüze yapılabileceği gibi uzaktan canlı ders olarak da yapılabilmesine ilişkin taleplerin Bakanlığa intikal ettiği vurgulandı. Bu kapsamda evde eğitim hizmetinin covid-19 salgını süresince öğrenci velisinin talebi dikkate alınarak özel eğitim hizmetleri kurulunun kararı doğrultusunda evde yüz yüze veya uzaktan canlı ders olarak da yapılabileceği bilgisi paylaşıldı. YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN? Birinci dönem 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem ise 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak. İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN? MEB'in takvimine göre, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönem ara tatil: 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak olan ikinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 17 Haziran'da alacakları dönem sonu karneleri ile 3 aylık yaz tatiline çıkacak.  
Ara Tatil Ne Zaman Bitiyor?

İşte cevaplar...

Ara tatil ne zaman bitiyor? Kovid-19 pandemisi nedeniyle 1,5 yıllık aranın ardından yüz yüze eğitime geçilen okullarda ilk ara tatil 15 Kasım'da başladı. Öğrenciler ve velileri ara tatilin ardından yüz yüze eğitimin devam edip etmeyeceğini araştırmaya başladı. Konu hakkında son gelişmeleri yazımızda ele aldık. Peki, okullar uzaktan eğitime geçecek mi? 22 Kasım Pazartesi okullar açılacak mı? Ara tatil ne zaman bitiyor? İşte haberin detayları...

OKULLAR UZAKTAN EĞİTİME GEÇECEK Mİ?

Hemen şunu belirtelim ki, ara tatilin ardından öğrenciler yüz yüze eğitime devam edecek. Bilim Kurulu ve Kabine Toplantısı'nda uzaktan eğitime geçilmeyeceği belirtilmişti.

ARA TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

15 Kasım 2021 Pazartesi başlayan ilk ara tatil 19 Kasım Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 21 Kasım Pazartesi günü ders başı yapacak.

.MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINDAN UZAKTAN EĞİTİM KARARI

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Hizmetleri Yönetmeliğinde değişikliğe gitti. 81 İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve valiliklere gönderilen yazıda evde eğitim hizmetinin velinin talebi ve özel hizmetleri kurulu kararı doğrultusunda evde yüz yüze yapılabileceği gibi uzaktan canlı ders olarak da yapılabilmesine ilişkin taleplerin Bakanlığa intikal ettiği vurgulandı.

Bu kapsamda evde eğitim hizmetinin covid-19 salgını süresince öğrenci velisinin talebi dikkate alınarak özel eğitim hizmetleri kurulunun kararı doğrultusunda evde yüz yüze veya uzaktan canlı ders olarak da yapılabileceği bilgisi paylaşıldı.

YARIYIL TATİLİ NE ZAMAN?

Birinci dönem 21 Ocak 2022 Cuma günü sona erecek. Yarıyıl tatili, 24 Ocak 2022 Pazartesi başlayıp 4 Şubat 2022 Cuma tamamlanacak. İkinci dönem ise 7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak.

İKİNCİ ARA TATİL NE ZAMAN?

MEB'in takvimine göre, 2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönem ara tatil: 11-15 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK?

7 Şubat 2022 Pazartesi başlayacak olan ikinci dönem 17 Haziran 2022 Cuma günü sona erecek. Öğrenciler 17 Haziran'da alacakları dönem sonu karneleri ile 3 aylık yaz tatiline çıkacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.