29 Ekim Kutlamaları Gebze’de Büyük Coşkuyla Başladı

Gebze 28.10.2021 - 15:03, Güncelleme: 28.10.2021 - 15:03
 

29 Ekim Kutlamaları Gebze’de Büyük Coşkuyla Başladı

29 Ekim Kutlamaları Gebze’de Büyük Coşkuyla Başladı

Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü kutlamaları Gebze Kent Meydanı Belediye Binası önü Atatürk Büstüne Çelenk sunma töreni ile başladı.  Törene Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan V. Muharrem Poyrazoğlu, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazilerimiz, Okul Müdürü, Öğretmen, Öğrenci ve Gebzeli Vatandaşlar katıldı.  Kaymakam Mustafa Güler, bölge esnafının ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. Yılı kutlamalarının Cumhuriyetimizin şanına Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyüklüğüne yakışır bir şekilde kutlanabilmesi için resmi kurum ve kuruluşların, cadde, sokak, ev ve işyerlerinin Ay Yıldızlı Al Bayrağımızla donatılması amacıyla evlere ve işyerlerine asılmak üzere vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti.  Kaymakam Mustafa Güler’ e beraberinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan V. Muharrem Poyrazoğlu ve Kurum Müdürleri eşlik etti.   Protokol ile birlikte Gebze’de dört koldan esnaf ve vatandaşlarımıza bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağımızı dağıtan Kaymakam Mustafa Güler, “Değerli Gebzeli hemşerilerim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum.  Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. Yılını kutladığımız bugünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Devletimiz ebed müddet olsun. Bayramımız kutlu olsun.” dedi. Bizler için çok büyük anlam ifade eden bu kuruluş ve kurtuluş günümüzde Valiliğimizin başlattığı “Bir Bayrakta Sen As” kampanyası ile ilçemiz genelinde 20.000 bin Türk Bayrağı dağıtıldığını ifade eden Kaymakam Güler Gebze’li vatandaşlarımıza seslenerek “Gebze’li kardeşlerimizin evlerinin cam ve balkonlarına iş yerlerine Türk Bayraklarını asmalarını ilçemizin bir gelincik bahçesine dönmesini büyük bir özlemle bekliyorum” dedi.    
29 Ekim Kutlamaları Gebze’de Büyük Coşkuyla Başladı

Cumhuriyetimizin 98’inci yıl dönümü kutlamaları Gebze Kent Meydanı Belediye Binası önü Atatürk Büstüne Çelenk sunma töreni ile başladı. 

Törene Kaymakam Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Kuruçay, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan V. Muharrem Poyrazoğlu, Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Gazilerimiz, Okul Müdürü, Öğretmen, Öğrenci ve Gebzeli Vatandaşlar katıldı. 

Kaymakam Mustafa Güler, bölge esnafının ve vatandaşların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak, Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun 98. Yılı kutlamalarının Cumhuriyetimizin şanına Türkiye Cumhuriyeti Devletinin büyüklüğüne yakışır bir şekilde kutlanabilmesi için resmi kurum ve kuruluşların, cadde, sokak, ev ve işyerlerinin Ay Yıldızlı Al Bayrağımızla donatılması amacıyla evlere ve işyerlerine asılmak üzere vatandaşlarımıza Türk Bayrağı hediye etti.

 Kaymakam Mustafa Güler’ e beraberinde Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İlçe Emniyet Müdürü Adil Uğur Bilgili, İlçe Jandarma Komutan V. Muharrem Poyrazoğlu ve Kurum Müdürleri eşlik etti.


 

Protokol ile birlikte Gebze’de dört koldan esnaf ve vatandaşlarımıza bağımsızlığımızın sembolü Türk Bayrağımızı dağıtan Kaymakam Mustafa Güler, “Değerli Gebzeli hemşerilerim 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum.  Türk Milletinin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. Yılını kutladığımız bugünde Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk  başta olmak üzere, O’nun kahraman silah arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi sonsuz şükran ve rahmetle anıyorum. Ruhları şad olsun. Devletimiz ebed müddet olsun. Bayramımız kutlu olsun.” dedi.

Bizler için çok büyük anlam ifade eden bu kuruluş ve kurtuluş günümüzde Valiliğimizin başlattığı “Bir Bayrakta Sen As” kampanyası ile ilçemiz genelinde 20.000 bin Türk Bayrağı dağıtıldığını ifade eden Kaymakam Güler Gebze’li vatandaşlarımıza seslenerek “Gebze’li kardeşlerimizin evlerinin cam ve balkonlarına iş yerlerine Türk Bayraklarını asmalarını ilçemizin bir gelincik bahçesine dönmesini büyük bir özlemle bekliyorum” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.