19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

29 Ekim Öncesi Anlamlı Ziyaret

Kocaeli 29.10.2021 - 10:09, Güncelleme: 29.10.2021 - 10:09
 

29 Ekim Öncesi Anlamlı Ziyaret

29 Ekim Öncesi Anlamlı Ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Cumhuriyet Bayramı Arifesinde engelli ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilk olarak Gaziler Mahallesinde ikamet eden ve Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından almış olduğu yardımlar ile geçimini sağlayan ailelerin evine konuk oldu. Ailelerin çocukları ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi. Daha sonra Güzeller Mahallesinde ikamet eden bir aileyi ziyaret eden Kaymakam Güler, ziyarette aile ile yakından ilgilenerek, ailenin sorunları ve taleplerini dinledi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler Kaymakamlığın her türlü desteği kendilerine sağladığını ve bundan dolayı da Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini ilettiler. Kaymakam Güler, ziyaretin sonunda sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi. Vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan ve Türk Bayrağı hediye eden Kaymakam Güler, aileleri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve fener alayı kortej yürüyüşüne davet etti. Bu toprakları bize vatan yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığını, kendilerine Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.     
29 Ekim Öncesi Anlamlı Ziyaret

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un talimatları ile başlatılan “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Cumhuriyet Bayramı Arifesinde engelli ve yardıma muhtaç aileleri ziyaret etti.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, ilk olarak Gaziler Mahallesinde ikamet eden ve Kaymakamlığın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından almış olduğu yardımlar ile geçimini sağlayan ailelerin evine konuk oldu. Ailelerin çocukları ile yakından ilgilenen Kaymakam Güler, beraberinde hazır bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkililerine ihtiyaçların temini hususunda talimat verdi. Daha sonra Güzeller Mahallesinde ikamet eden bir aileyi ziyaret eden Kaymakam Güler, ziyarette aile ile yakından ilgilenerek, ailenin sorunları ve taleplerini dinledi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren aileler Kaymakamlığın her türlü desteği kendilerine sağladığını ve bundan dolayı da Kaymakam Mustafa Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

Kaymakam Güler, ziyaretin sonunda sıcak ve samimi bir ortamda yakından ilgilendiği çocuklara kitap ve çeşitli hediyeler verdi.

Vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramlarını kutlayan ve Türk Bayrağı hediye eden Kaymakam Güler, aileleri Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına ve fener alayı kortej yürüyüşüne davet etti. Bu toprakları bize vatan yapan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla andığını, kendilerine Allah’tan rahmet dilediğini söyledi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.