360 kişiye dağıtıldı!

Kocaeli 26.01.2021 - 12:37, Güncelleme: 26.01.2021 - 12:37
 

360 kişiye dağıtıldı!

Kocaeli’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen proje ile uzaktan eğitim sürecinde maddi imkanı olmayan öğrencilerin kullanması amacıyla 360 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim alan, fakat eğitime erişim sorunu bulunan öğrencilere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen proje ile 360 tablet bilgisayar verildi. Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen teslim törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Kocaeli İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı gerçekleştirilen tablet teslim töreni ile 360 adet klavyeli tablet İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi. ÇİLER’DEN TEŞEKKÜR Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, emeği olan herkese teşekkür ederek, “Gebze Ticaret Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkıları ve öncülüğünde, pandemi sürecinde uzaktan eğitime erişemeyen çocuklarımız için üyelerimizin destekleriyle bağışlanan tabletlerimizi, öğrencilerimize ulaştırılmak üzere teslim ettik. Katkısı olan tüm üyelerimize teşekkürler...” ifadelerini kullandı. ZEYTİNOĞLU “TÜRKİYE GENELİNDE 30 BİN ADET TABLET DAĞITILACAK Programda konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Küçük Parmaklar Projesi kapsamında Türkiye genelinde 30 bin adet tablet dağıtılacak. Biz de bu projenin ilimizdeki ayağını gerçekleştiriyoruz.  Bize 360 adet ihtiyaç olduğu bildirildi. Klavyeli tabletlerimizi il milli eğitim müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Sanayi odası ve ticaret odaları olarak toplam 360 tane tableti vereceğiz” dedi. 528 EBA DESTEK NOKTASI AKTİF OLARAK KULLANILIYOR Törende konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise, öğrencilerin uzaktan eğitime erişebilmeleri için her türlü seferberliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Kocaeli’de öğrencilerimizin internete erişim oranı yüzde 99.36’dır. EBA 528 EBA destek noktası kurarak çocuklarımızın uzaktan eğitime erişimlerini sağladık. Özellikle il genelinde internet erişimi olmayan, tableti olan ya da tableti olmasa da oluşturduğumuz noktalarda gidip derslerini takip edebileceği noktalar belirledik ve bu noktalarda şu anda 528’i aktif olarak kullanılıyor” dedi. ‘ŞU ANA KADAR 14 BİN 666 TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILDI’ Uzaktan eğitim sürecinin başladığı ilk tarihten bu yana toplam 14 bin 666 öğrenciyi tablet bilgisayar ile buluşturduklarını belirten Vali Yavuz, şunları söyledi: “İlimizde evinde televizyon olmayan öğrencilerimizi tespit ettik, kaymakamlıklarımızın ve valiliğimizin iş birliğiyle televizyonu olmayan evlere süratle televizyon teslim edildi. Bugüne kadar 14 bin 666 tablet de uzaktan eğitime erişim konusunda sorun yaşayan kardeşlerimize teslim etmiş bulunuyoruz. Bugün de 360 tabletimizi çocuklarımıza armağan edeceğiz”
Kocaeli’de Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen proje ile uzaktan eğitim sürecinde maddi imkanı olmayan öğrencilerin kullanması amacıyla 360 tablet bilgisayar dağıtıldı.

Koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitim alan, fakat eğitime erişim sorunu bulunan öğrencilere, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde, Kocaeli Sanayi Odası, Kocaeli Ticaret Odası, Gebze Ticaret Odası ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi iş birliğinde düzenlenen proje ile 360 tablet bilgisayar verildi. Körfez Ticaret Odası’nda düzenlenen teslim törenine Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi bulut, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şube Başkanı Vedat Doğusel, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik ve Kocaeli İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı gerçekleştirilen tablet teslim töreni ile 360 adet klavyeli tablet İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edildi.

ÇİLER’DEN TEŞEKKÜR

Programda konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, emeği olan herkese teşekkür ederek, “Gebze Ticaret Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği katkıları ve öncülüğünde, pandemi sürecinde uzaktan eğitime erişemeyen çocuklarımız için üyelerimizin destekleriyle bağışlanan tabletlerimizi, öğrencilerimize ulaştırılmak üzere teslim ettik. Katkısı olan tüm üyelerimize teşekkürler...” ifadelerini kullandı.

ZEYTİNOĞLU “TÜRKİYE GENELİNDE 30 BİN ADET TABLET DAĞITILACAK

Programda konuşan Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, “Küçük Parmaklar Projesi kapsamında Türkiye genelinde 30 bin adet tablet dağıtılacak. Biz de bu projenin ilimizdeki ayağını gerçekleştiriyoruz.  Bize 360 adet ihtiyaç olduğu bildirildi. Klavyeli tabletlerimizi il milli eğitim müdürlüğümüze teslim edeceğiz. Sanayi odası ve ticaret odaları olarak toplam 360 tane tableti vereceğiz” dedi.

528 EBA DESTEK NOKTASI AKTİF OLARAK KULLANILIYOR

Törende konuşan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ise, öğrencilerin uzaktan eğitime erişebilmeleri için her türlü seferberliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Kocaeli’de öğrencilerimizin internete erişim oranı yüzde 99.36’dır. EBA 528 EBA destek noktası kurarak çocuklarımızın uzaktan eğitime erişimlerini sağladık. Özellikle il genelinde internet erişimi olmayan, tableti olan ya da tableti olmasa da oluşturduğumuz noktalarda gidip derslerini takip edebileceği noktalar belirledik ve bu noktalarda şu anda 528’i aktif olarak kullanılıyor” dedi.

‘ŞU ANA KADAR 14 BİN 666 TABLET BİLGİSAYAR DAĞITILDI’

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı ilk tarihten bu yana toplam 14 bin 666 öğrenciyi tablet bilgisayar ile buluşturduklarını belirten Vali Yavuz, şunları söyledi: “İlimizde evinde televizyon olmayan öğrencilerimizi tespit ettik, kaymakamlıklarımızın ve valiliğimizin iş birliğiyle televizyonu olmayan evlere süratle televizyon teslim edildi. Bugüne kadar 14 bin 666 tablet de uzaktan eğitime erişim konusunda sorun yaşayan kardeşlerimize teslim etmiş bulunuyoruz. Bugün de 360 tabletimizi çocuklarımıza armağan edeceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.