38. Kocaeli Rallisi Şimdiden Unutulmazlar Arasında

Spor 18.11.2021 - 10:50, Güncelleme: 18.11.2021 - 10:50
 

38. Kocaeli Rallisi Şimdiden Unutulmazlar Arasında

38. Kocaeli Rallisi Şimdiden Unutulmazlar Arasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği 38. Kocaeli Rallisi soluksuz bir şekilde takip edildi. Dereceye giren pilotlar olağanüstü bir rekabetin sonucunda kupalarına kavuştu. 1970’DEN GÜNÜMÜZE Türkiye Ralli Şampiyonası’nın en eski yarışlarından birisi olan, ilki 1970’de gerçekleşen ve bu sene 38'incisi ile yarış tutkunlarını bir araya getiren Kocaeli Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ekibinin liderliğiyle tamamlandı. TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMAK ADINA BÜTÜN HÜNERLERİNİ GÖSTERDİLER Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan ve aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Şevki Gökerman Ralli Kupası’na da puan veren 38. Kocaeli Rallisi’nde birbirinden iddialı otomobiller kıyasıya yarıştı. Sporcular Türkiye’nin en iyi pilotu olmak adına bütün hünerlerini gösterdiler. ÜMİT ERDİM’DE ORADAYDI Ödül töreni Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın yanı sıra TOSFED Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli, Kocaeli Otomobil Sporları Derneği Başkanı Ceyhun Yalçın, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, İzmitli aktör Ümit Erdim ile sporcuların katılımıyla gerçekleşti. 4 ETAP VE 7 FARKLI PARKURDA DÜZENLENDİ Kocaeli’deki organizasyon iki gün sürdü. 4 etap ve 7 farklı parkurda düzenlenen yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarış severler yoğun ilgi gösterdi, mekanik sporseverler pilotlara sevgi gösterilerinde bulundu. Ayrıca yarış tutkunları ralli pilotlarına tezahüratlarda bulunarak, kazananları tebrik etti. Sporcular da vatandaşlara araçlarının içinden el sallayarak karşılık gösterdi. ÖNÜMÜZDEKİ SENE DAHA GENİŞ KATILIM İLE GERÇEKLEŞECEK Sporcular Kocaeli’nin köylerinde 102,54 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 304,06 kilometrelik bir yol kat etti. Toplamda 70 sporcu direksiyon başındaydı. Önümüzdeki sene ve sonraki yıllarda Kocaeli Rallisi daha da geniş bir katılımla gerçekleşeceği ifade edildi. Bununla birlikte yapılacak çalışmalarla coğrafi olarak da otomobil sporlarına oldukça elverişli olan Kocaeli’de daha zorlu etapların hazırlanacağı belirtildi.
38. Kocaeli Rallisi Şimdiden Unutulmazlar Arasında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği 38. Kocaeli Rallisi soluksuz bir şekilde takip edildi. Dereceye giren pilotlar olağanüstü bir rekabetin sonucunda kupalarına kavuştu.

1970’DEN GÜNÜMÜZE

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın en eski yarışlarından birisi olan, ilki 1970’de gerçekleşen ve bu sene 38'incisi ile yarış tutkunlarını bir araya getiren Kocaeli Rallisi, Castrol Ford Team Türkiye takımından Ümit Can Özdemir-Batuhan Memişyazıcı ekibinin liderliğiyle tamamlandı.

TÜRKİYE’NİN EN İYİSİ OLMAK ADINA BÜTÜN HÜNERLERİNİ GÖSTERDİLER

Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası 5. yarışı olan ve aynı zamanda Türkiye Historic Ralli Şampiyonası ile Şevki Gökerman Ralli Kupası’na da puan veren 38. Kocaeli Rallisi’nde birbirinden iddialı otomobiller kıyasıya yarıştı. Sporcular Türkiye’nin en iyi pilotu olmak adına bütün hünerlerini gösterdiler.

ÜMİT ERDİM’DE ORADAYDI

Ödül töreni Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak’ın yanı sıra TOSFED Başkan Yardımcısı Onur Sürmeli, Kocaeli Otomobil Sporları Derneği Başkanı Ceyhun Yalçın, TOSFED Sportif Direktörü Murat Kaya, İzmitli aktör Ümit Erdim ile sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

4 ETAP VE 7 FARKLI PARKURDA DÜZENLENDİ

Kocaeli’deki organizasyon iki gün sürdü. 4 etap ve 7 farklı parkurda düzenlenen yarışlara Türkiye’nin dört bir yanından gelen yarış severler yoğun ilgi gösterdi, mekanik sporseverler pilotlara sevgi gösterilerinde bulundu. Ayrıca yarış tutkunları ralli pilotlarına tezahüratlarda bulunarak, kazananları tebrik etti. Sporcular da vatandaşlara araçlarının içinden el sallayarak karşılık gösterdi.

ÖNÜMÜZDEKİ SENE DAHA GENİŞ KATILIM İLE GERÇEKLEŞECEK

Sporcular Kocaeli’nin köylerinde 102,54 kilometresi özel etap olmak üzere toplamda 304,06 kilometrelik bir yol kat etti. Toplamda 70 sporcu direksiyon başındaydı. Önümüzdeki sene ve sonraki yıllarda Kocaeli Rallisi daha da geniş bir katılımla gerçekleşeceği ifade edildi. Bununla birlikte yapılacak çalışmalarla coğrafi olarak da otomobil sporlarına oldukça elverişli olan Kocaeli’de daha zorlu etapların hazırlanacağı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.