5. Sempozyum, Gebze Teknik’te başladı

Gebze 10.06.2021 - 13:56, Güncelleme: 10.06.2021 - 13:56
 

5. Sempozyum, Gebze Teknik’te başladı

GTÜ lisansüstü öğrencileri, tez konuları kapsamındaki proje fikirlerini ve yaptığı çalışmaları bu yıl 5. düzenlenen ‘Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu’nda farklı bölümlerdeki akademisyen ve sektör temsilcileri ile iki gün boyunca paylaşacak.

5. GTÜ Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 10:00’da çevrim içi Microsoft Teams Buluşması olarak başladı. Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ümit Demir ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumun tüm lisans ve lisansüstü öğrencileriyle akademik ve idari personele açık olduğu bildirildi. Ayrıca, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, ÇEVTAŞ Holding Kurucu Başkanı Selahattin Okumuş ve Ufuk Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halim Aydın konuşmalarını gerçekleştirdi.  AKADAMİK VE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR Gebze Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘GTÜ Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu’nun 5’incisi 10-11 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenleniyor. Sempozyumda lisansüstü öğrencilerinin tez konularını kapsayan çalışmaları ve/veya bilimsel araştırma proje alışmaları, özel sektör ve kamu kurum temsilcilerinin de katıldığı ortamda paylaşılarak akademik ve sektörel iş birliğinin geliştirilmesi hedefleniyor. Sempozyum, tüm alanlardaki yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımına açık bir şekilde iki gün boyunca lisansüstü öğrencilerin sözlü ve poster sunumlarıyla devam edecek.
GTÜ lisansüstü öğrencileri, tez konuları kapsamındaki proje fikirlerini ve yaptığı çalışmaları bu yıl 5. düzenlenen ‘Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu’nda farklı bölümlerdeki akademisyen ve sektör temsilcileri ile iki gün boyunca paylaşacak.

5. GTÜ Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu 10 Haziran 2021 Perşembe günü saat 10:00’da çevrim içi Microsoft Teams Buluşması olarak başladı. Fen Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Ümit Demir ve GTÜ Rektörü Prof. Dr. M. Hasan Aslan’ın açılış konuşmalarıyla başlayan sempozyumun tüm lisans ve lisansüstü öğrencileriyle akademik ve idari personele açık olduğu bildirildi. Ayrıca, Kocaeli Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın, Bilişim Vadisi Genel Müdürü Ahmet Serdar İbrahimcioğlu, ÇEVTAŞ Holding Kurucu Başkanı Selahattin Okumuş ve Ufuk Tarım Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Halim Aydın konuşmalarını gerçekleştirdi. 

AKADAMİK VE SEKTÖREL İŞ BİRLİĞİNİN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR

Gebze Teknik Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen ‘GTÜ Lisansüstü Araştırmalar Sempozyumu’nun 5’incisi 10-11 Haziran 2021 tarihleri arasında çevrimiçi olarak düzenleniyor. Sempozyumda lisansüstü öğrencilerinin tez konularını kapsayan çalışmaları ve/veya bilimsel araştırma proje alışmaları, özel sektör ve kamu kurum temsilcilerinin de katıldığı ortamda paylaşılarak akademik ve sektörel iş birliğinin geliştirilmesi hedefleniyor. Sempozyum, tüm alanlardaki yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin katılımına açık bir şekilde iki gün boyunca lisansüstü öğrencilerin sözlü ve poster sunumlarıyla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.